Νίκος Χατζηνικολάου: αλλάζει το Alter σε Real Channel;

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter στηρίζεται από τη Real News, τον Real FM και τους συνεργάτες του Νίκου Χατζηνικολάου που τυγχάνει να εργάζονται και στο κανάλι του Μπουρναζίου.

Η διαρκής και έντονη αναφορά των Real News και Real FM σε κάθε θέμα του δελτίου στην αρχή μας ξένισε. Στην πορεία μας προβλημάτισε. Μόνο ο Χρήστος Κώνστας ήταν ανεξάρτητος μεμονωμένος ως άξιος εκπρόσωπος της Τρόικας και του ΔΝΤ.

Υποθέσαμε ότι αφού υπάρχει οικονομική δυσπραγία στο Μπουρνάζι ο κ. Χατζηνικολάου βάζει πλάτες για να στήσει και να βγάλει ένα αξιοπρεπέστατο δελτίο με τους δικούς του συνεργάτες.

Με το αζημίωτο, αφού η διαφήμιση των δικών του Μέσων ήταν προφανής.

Κι αλήθεια σ΄αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει το κανάλι ποιος άλλος έχει βοηθήσει τόσο;

Διαβάζουμε σήμερα στη στήλη του Νίκου Νικητέα Media Market ότι ετοιμάζεται το Real Channel, το μεταλλαγμένο Alter στο οποίο θα έχει ρίξει χρήματα νεαρός εφοπλιστής(!).

Επισημαίνει βέβαια ο έγκριτος κ. Νικητέας ότι η εταιρεία «Ελεύθερη Τηλεόραση» ως εισηγμένη στο Χρηματιστήριο δεν μπορεί να κάνει γρήγορες κινήσεις και χωρίς έγκριση και ότι υπάρχουν νομικά εμπόδια.
Υπάρχει όμως θα πούμε η λύση της «ενοικίασης» και όχι της πτώχευσης που λύνει τα χέρια και που στο κάτω κάτω σώζει ένα κανάλι και εγγυάται τη συνέχιση ορισμένων θέσεων εργασίας.

Γεγονός είναι-πάντα με τον κ. Νικητέα- μέχρι αύριο το μεσημέρι το κανάλι πρέπει να πληρώσει επιταγές 10 εκατομύρια ευρώ σε διαφημιστικές. Χρήματα τα οποία προφανώς είχε εισπράξει προκαταβολικά.

Οι εξελίξεις αναμένονται καιο χρόνος μέχρι στιγμής είναι υπέρ του κ. Χατζηνικολάου.

Από ένα σημείο και μετά θα κινδυνεύσει να είναι το ντόμινο εναντίον του.

Πάντως τα όσα γράφει ο κ. Νικητέας ενισχύονται από το γεγονός (πηγή Εspresso) ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου ως …καναλάρχης συναντήθηκε με την Ανίτα Πάνια και την έπεισε να μείνει στο Alter, αφού τη διαβεβαίωσε ότι θα τακτοποιηθούν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες. Η συνάντηση έγινε στο εστιατόριο Dome στην Πολιτεία-τόσο ο κ. Χατζηνικολάου όσο και το ζεύγος Πάνια-Καρβέλα μένουν εκεί κοντά και την άλλαξε γνώμη.

Η Αννίτα Πάνια, σύμφωνα με πληροφορίες-έλαβε επιταγή που καλύπτει τις οφειλές του καναλιού τόσο προς εκείνη όσο προς τον παραγωγό της εκπομπής Όμηρο Ευστρατιάδη.

Η ηγετική κίνηση Χατζηνικολάου έχει ένα κίνητρο. Δεν θέλει να διαλυθεί το κανάλι τώρα που βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις.

Στο μεταξύ και ενώ η κυρία Πάνια πήρε την επιταγή της, οι εργαζόμενοι του Alter ενημερώθηκαν με email ότι το κανάλι αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας στις πληρωμές του μήνα.

[toblogtonkirion.gr]