“Δεν έχω εξαφανιστεί, τα λεφτά χάθηκαν”- τι λέει η ταμίας του δήμου Νεάπολης

«Έχω υποστεί σοκ. Τα χρήματα χάθηκαν και επιμένω σε αυτό. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις όταν είμαι έτοιμη», υποστηρίζει η ταμίας που ελέγχεται για το τεράστιο έλλειμμα, ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ, στο ταμείο του πρώην Δήμου Νεαπόλεως.  

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίδα» εξέφρασε την έκπληξή της που κάποιοι την θέλουν «εξαφανισμένη» και τονίζει ότι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο σπίτι της καθώς ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Η ίδια υποστηρίζει ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της ψυχολογικής κατάρρευσης καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και με την οικογένειά της. «Σεβαστείτε την κατάστασή μου και σύντομα θα μάθετε την αλήθεια» είπε.

«Εκπλήσσομαι που λένε ότι έχω εξαφανιστεί. Δεν μπορώ να κατανοήσω τους λόγους που λένε κάτι τέτοιο. Δύο φορές εγώ προσωπικά τους ενημέρωσα ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου γιατί γνωρίζουν ότι είμαι άρρωστη και ακολουθώ συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή. Ξέρουν τη διεύθυνση του σπιτιού μου, γνωρίζουν τα τηλέφωνα μου.

Δεν είμαι εξαφανισμένη, όπως διαδίδουν. Είμαι εδώ. Στη διάθεση τους». «Θα μιλήσω όταν είμαι έτοιμη» «Τα λεφτά χάθηκαν από το ταμείο. Επιμένω σε αυτό. Δεν έχω κάνει καμία υπεξαίρεση. Θα δώσω τις απαντήσεις που θέλουν όταν θα είμαι έτοιμη. Και θα δώσω τις απαντήσεις στα αρμόδια όργανα. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε την κατάσταση μου και θα μάθετε την αλήθεια όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

Η ίδια πάντως απέφυγε να απαντήσει εάν στο ταμείο και στη διαχείριση των χρημάτων είχαν και άλλοι πρόσβαση, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον δικηγόρο της προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα απαραί- τητα στοιχεία τεκμηρίωσης των ισχυρισμών της. «Και εγώ έπαθα σοκ όταν διαπίστωσα ότι τα λεφτά έχουν κάνει φτερά» ισχυρίστηκε. Ψυχολογικό ράκος

Η ίδια αποκαλύπτει ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της ψυχολογικής κατάρρευσης, υποστηρίζοντας ότι καλείται πλέον να αντιμετωπίσει πολλά «μέτωπα». «Η θέση μου είναι εξαιρετικά δύσκολη από όλες τις πλευρές. Δεν έχω να λογοδοτήσω μόνο στη Δικαιοσύνη και στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα. Έχω να αντιμετωπίσω τον σύζυγο και τα δύο μου παιδιά. Οι ζωές όλων έχουν αναστατωθεί δραματικά.

Πλέον έχω πρόβλημα με τον άνδρα μου, ο οποίος έχει στραφεί εναντίον μου με όλα όσα έχουν ακουστεί. Ξαφνικά ακούει ότι η γυναίκα του είναι ύποπτη για μία τεράστια υπεξαίρεση.

Ο άνθρωπος έπεσε από τα σύννεφα. Φθάνουν τα δικά του προβλήματα. Είναι επιχειρηματίας με δάνεια που «τρέχουν». Τώρα αντιμετωπίζει και αυτό.

Σε άσχημη όμως κατάσταση είναι και τα δύο παιδιά μου που σπουδάζουν. Νιώθουν πολύ άσχημα για όλα όσα ακούγονται. Όμως είμαι μητέρα τους και περιμένουν να μάθουν την αλήθεια από μένα και όχι από αυτά που διαδίδονται γύρω-γύρω, ακόμα και με σκοπιμότητες. Η ζωή μου όλη έχει γίνει άνω-κάτω».

[cretalive.gr]