Τα UK charts της εβδομάδας

Απευθείας στο Νο 1 της Μ. Βρετανίας πήγε ο 2ος δίσκος της Adele ενώ νέα άφιξη είχαμε και στη κορυφή των singles.

H νεαρή Adele λοιπόν πήγε απευθείας στο Νο 1 με το 21 που είναι ο 2ος δίσκος της καριέρας της. Μάλιστα αυτό έγινε με πωλήσεις που ξεπέρασαν τις 200.000.

Τόσες πολλές πωλήσεις σε δίσκο που κυκλοφόρησε τον Ιανουαρίου έχουν να παρουσιαστούν από το 2006 και το ντεμπούτο των Arctic Monkeys, Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not. Αυτό πάντως δεν είναι το μόνο ρεκόρ της Adele. O πρώτος της δίσκος είναι αυτή την εβδομάδα στο Νο 4 και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που κάποιος είχε δύο δίσκος του top 5 του chart.
Από κει και πέρα, στο Νο 2 υποχώρησε το Doo-Wops & Hooligans του Bruno Mars ενώ στο Νο 7 από το Νο 15 συναντάμε την Imelda May και το Mayhem. Είναι ο 3ος δίσκος της Ιρλανδής τραγουδίστριας και για την ώρα αυτή είναι η καλύτερη της θέση στα charts.
Τέλος, στο Νο 9 από το Νο 20 βρίσκουμε τον τενόρο, Alfie Boe και το Bring Him Home.

Στα singles, κατευθείαν στο Νο 1 πήγε το We R Who We R της Ke$ha το οποίο έχει ήδη κατακτήσει και τα charts της Αμερικής.
Μία θέση πιο κάτω υποχώρησε το Grenade του Bruno Mars.
Νέα είσοδος στο Νο 5 από τους Chase & Status και το Blind Faith. Είναι το 5ο single που κυκλοφορεί το λονδρέζικο δίδυμο και για την ώρα αυτό που έχει φτάσει πιο ψηλά στα charts.
Τέλος, στο Νο 10 έχουμε νέα άφιξη από τον Chris Brown και το Yeah 3x. Από το 2008 έχει να βάλει single στο top 10 της Βρετανίας ο Αμερικανός τραγουδιστής.


Συνοπτικά το top 10 των albums γι αυτή την εβδομάδα

1. Adele – ’21’
2. Bruno Mars – ‘Doo-Wops & Hooligans’
3. Rihanna – ‘Loud’
4. Adele – ’19’
5. Cee Lo Green – ‘The Lady Killer’
6. Ellie Goulding – ‘Lights’
7. Imelda May – ‘Mayhem’
8. Eliza Doolittle – ‘Eliza Doolittle’
9. Alfie Boe – ‘Bring Him Home’
10. Plan B – ‘The Defamation Of Strickland Banks’

[dailymotion width=”560″ height=”360″]http://www.dailymotion.com/video/xgtq3i_adele-rolling-in-the-deep_music#from=embed&start=5[/dailymotion]