Ο θρυλικός Lucky Peterson στο Cine Studio Live στις 3 Φεβρουαρίου

Έναν από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους της Βlues σκηνής της Αμερικής, τον Lucky Peterson και τους εξαιρετικούς μουσικούς του, υποδέχεται το Cine Studio Live, την Πέμπτη 3 Φλεβάρη, για μια μοναδική βραδιά !

Ο Lucky Peterson θεωρείτο παιδί-θαύμα στη μπλούζ σκηνή και συνέχισε, στη δεκαετία του ’90, να είναι από τις σπουδαιότερες προσωπικότητές της. Τον ανακάλυψε, μόλις στα τρία του χρόνια(!), ο θρυλικός Willie Dixon και, δυο χρόνια αργότερα, είχε κάνει τον πρώτο του δίσκο και εμφανιζόταν στο «Tonight Show» της αμερικάνικης τηλεόρασης – όντας ο μόνος μπλούζμαν με κοντά παντελόνια!

Εξαιρετικός οργανίστας, κιθαρίστας και τραγουδιστής, ο Lucky Peterson έμαθε μουσική πλάϊ σε τζάζμεν όπως ο Bill Doggett και ο Jimmy Smith, έπαιξε με τους Little Milton, Bobby “Blue” Bland, Etta James, Mahalia Jackson και Kenny Neal ηχογραφώντας δίσκους με εταιρίες όπως οι Alligator, Verve, Blue Thumb και Birdology /Dreyfus.

Συγκαταλέγεται εύκολα ανάμεσα στους θρύλους του μπλουζ.

Δυστυχώς, μετά το αριστουργηματικό «Black Midnight Sun» του 2003, ο Lucky Peterson είχε προσωπικά προβλήματα, που τον κράτησαν, για τα επόμενα χρόνια, μακριά από τη επιτυχία που του άξιζε.

Αυτό μέχρι πρόσφατα, που ο Lucky Peterson επέστρεψε με το «You Can Always Turn Around» και μουσικές που τον τοποθετούν στην πρώτη γραμμή της δημιουργικότητας ενώ, παράλληλα, αντικατοπτρίζουν τον προσωπικό του αγώνα – και τη νίκη του!

Lucky Peterson: φωνή, κιθάρα, πιάνο Tam Peterson: φωνητικά Mike Nunno: μπάσο Mike Nappi: ντράμς

Η έναρξη του προγράμματος έχει οριστεί για τις 22:30 με γενική είσοδο στα 20€(τραπέζι) – 15€ , φοιτητικό 10€.

Τηλ. Κρατήσεων 2810823813

Πληροφορίες στο www.texnopolis.net

Cretalive