Νέο Chevrolet «Amp» στο Ντιτρόιτ!

H έκδοση του γνωστού Volt, αυτή τη φορά σε μορφή crossover

Ύστερα από το νέο που θέλει την αμερικανική φίρμα να προχωρά… στη δημιουργία νέου τμήματος που θα είναι υπεύθυνο για την εξέλιξη και κατασκευή ηλεκτρικών/υβριδικών οχημάτων, η Chevrolet ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια ακόμη έκδοση του γνωστού Volt, αυτή τη φορά σε μορφή crossover!

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ των Η.Π.Α. που θα γίνει μόλις τον επόμενο μήνα, η Chevrolet θα παρουσιάσει στο κοινό ένα νέο μοντέλο το οποίο θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Volt, αλλά θα έχει τη μορφή crossover. H πιθανή ονομασία του αυτοκινήτου σύμφωνα πάντα με τον αμερικάνικο ειδικό τύπο, θα είναι Chevrolet Amp, γεγονός που προκύπτει από το ότι η εταιρεία έχει ήδη προβεί στην κατοχύρωση του εν λόγω ονόματος στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού!

Το μοντέλο θα έχει compact μέγεθος, και πενταθέσια διάταξη, καθώς και αυξημένο ύψος από το έδαφος, όμως παρόλο που θα κάνει χρήση της τεχνολογίας του Volt, η Chevrolet δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα αναφορικά με τα τεχνικά του στοιχεία καθώς και σχετικά με το αν θα διατίθεται ως δικίνητο ή τετρακίνητο. Η εμφάνιση του αναμένεται να είναι άμεσα επηρεασμένη από το Chevrolet Volt MPV5 που παρουσιάστηκε στo Πεκίνο στην αρχή του έτους, σε μορφή φυσικά concept.

[autotriti.gr]