Ηταν 15 Δεκέμβρη 2009 όταν ξεκίνησε η προσπάθεια μας να παρουσιάσουμε κάτι καινούριο στο Χανιώτικο και Κρητικό διαδίκτυο.

Το ΧΑΝΙΑ ΝΥΧΤΑ & ΜΕΡΑ γεννήθηκε στο διαδίκτυο σαν σήμερα πριν ένα χρόνο…

μετα απο μια ιδέα που πήγαινε πάλι πίσω ένα χρόνο και αφορούσε ένα παρόμοιο έντυπο και μετα απο ένα στήσιμο που κράτησε σχεδόν 2 μήνες !!!

Μια προσπάθεια που όπως είδαμε στην πορεία αφύπνησε την στάσιμη κατάσταση που υπήρχε στα τοπικά  μέσα και σε μέσα σε χρόνο dt  άρχισε μια κινητοποίηση στην κατεύθυνση αυτη, ώστε η ενημέρωση απο το διαδίκτυο να γίνει άρμα πολλών ακόμα επαγγελματιών που ήδη κινούνταν στο χώρο της διαφήμισης και ενημέρωσης.

Στην πορεία, με τη δυσμενή εξέλιξη των οικονομικών της χώρας, που μας πήγε πίσω στα χρόνια της κατοχής… ο αρχικός σχεδιασμός που είχαμε κάνει, άλλαξε και διατηρείται σήμερα το ΧΝ+Μ κυρίως στη μορφή του μπλόγκ ενω οι πληροφορίες στο κυρίως site μέσα στις γιορτές και την καινούρια χρονιά θα αρχίσουν να ανανεώνονται και ενημερώνονται με ενδεχομενη τροποποίηση της εμφάνισης της σελίδας. Παράλληλα δρομολογείται το ομώνυμο έντυπο στο οποίο υπάρχει ασφαλώς η επίσημη κατωχύρωση του τίτλου.

Οι συνεργάτες του ΧΑΝΙΑ ΝΥΧΤΑ & ΜΕΡΑ ευχαριστούν όλους τους πελάτες και επισκέπτες της σελίδας και εύχονται υγεία, χαρά και οικονομική ευεξία !!! Επίσης δίνουμε υπόσχεση για μια ευρύτερη και πληρέστερη ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και επισκεπτών !!!

Γιώργος, Μαρία, Κώστας, Γιάννης, Νικόλας, Αννα