Λάτσιο για Σαμαρά

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιώργου Σαμαρά, έχει δείξει η Λάτσιο σύμφωνα με τον Τύπο της Σκωτίας στην προσπάθεια ενίσχυσης της για να κυνηγήσει τον τίτλο στην Ιταλία.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει φτάσει σε συμφωνία με την διοίκηση της Σέλτικ για την ανανέωση του συμβολαίου του και τις τελευταίες εβδομάδες είναι εκτός της πρώτης ομάδας.

Από τη στιγμή που το τωρινό του συμβολαίο λήγει στο τέλος της σεζόν, ο 25χρονος παίκτης θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι εκτός αν βρεθεί κάποια ομάδα που θα καταβάλει χρήματα στους “καθολικούς” την περίοδο του Ιανουαρίου για να τον αποκτήσει.

Η ιταλική ομάδα δείχνει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιώργου Σαμαρά στην προσπάθεια της να ενισχυθεί προκειμένου να διεκδικήσει τον τίτλο στο “καμπιονάτο”.

Η ομάδα της Ρώμης αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα παρότι βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και αναζητά έναν αξιόπιστο επιθετικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Λάτσιο έτσι ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση και θα έρθει σε επαφή και με τους εκπροσώπους του παίκτη.

[sports.pathfinder.gr]