Τα τελευταία νέα απο τον τελικό του Κυπέλλου, μεταξύ ΠΑΟ και ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, απο το sport-fm.gr

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Καντέ, Κατσουράνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο, Σισέ.

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο , Νασούτι, Πρίττας, Νάφτι, Κάλβο, Μεριέμ Κόκε, Κάμπορα.

19.10: Οι οπαδοί του Άρη έχουν καλύψει τις θέσεις που προβλέπονται -βάσει σχεδίου- να καθίσουν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

18.54: Φτάνει στο ΟΑΚΑ η αποστολή του Παναθηναϊκού. Οπαδοί της ομάδας είναι στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και επιδοκιμάζουν τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια και τον ίδιο.

18.51: Οι παίκτες του Άρη έχουν περάσει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ για την καθιερωμένη βόλτα τους. Οι οπαδοί τους, τους επεφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή. Αρκετοί ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» έχουν βγάλει τα κινητά τους τηλέφωνα και «τραβούν» βίντεο τους οπαδούς τους.

18:43 Έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του Άρη με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

18:39 Στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι ένας οπαδός του Παναθηναϊκού.

18:32 Η φωτιά στην κερκίδα των οπαδών του Άρη έχει σβήσει.

18:30 Μέσα στην τάφρο του ΟΑΚΑ τα επεισόδια. Η αστυνομία αδυνατεί να επέμβει. Φωτοβολίδες και καπνογόνα εκτοξεύονται προς όλες τις μεριές.

18:24 Περίπου 25.000 άνθρωποι αυτή τη στιγμή στο ΟΑΚΑ.

18:22 Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού διέσχισαν το γήπεδο και έφτασαν στη μεριά των οπαδών του Άρη. Οι μάχες ήταν σώμα με σώμα.

18:18 «Πόλεμος» αυτή τη στιγμή στο ΟΑΚΑ με οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Άρη να έχουν φτάσει σε απόσταση αναπνοής με ανταλλαγή φωτοβολίδων.

18:11 Οι φίλοι του Άρη έχουν δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με συνθήματα και πολλές κιτρινόμαυρες σημαίες.

18:09 Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ έχει βαρύνει από τα δακρυγόνα.

18:02 Οι τάξεις των φίλων του Άρη έχουν πυκνώσει αρκετά και κάνουν έντονη την παρουσία τους. Την ίδια στιγμή στην είσοδο της θύρας 3 επικρατεί πανδαιμόνιο συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην είσοδο της θύρας.

17:58 Η κατάσταση δεν δείχνει να εκτονώνεται, αφού βγαίνουν και αρκετοί φίλοι των «πρασίνων» από τις θύρες 35 και 1 για ν’ αντιπαρατεθούν με τις αστυνομικές δυνάμεις. Την ίδια στιγμή η προσέλευση των φίλων του Άρη συνεχίζεται κανονικά.

17:57 Η προσπάθεια της αστυνομίας επικεντρώνεται αυτή τη στιγμή στο να μην υπάρξει συνάντηση οπαδών την ώρα που κατευθύνονται προς το γήπεδο.

17:53 Eπεισόδια στο ΟΑΚΑ. Περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού επιχείρησαν να μπουν χωρίς εισιτήριο στις θύρες 3 και 1. Η αστυνομία επενέβη με ρίψη δακρυγόνων.

17:50 Περίπου 200 φίλοι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να εισέλθουν στις θύρες 35 και 1 με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με τις δυνάμεις της Αστυνομίας. Πανδαιμόνιο στο πέταλο προς την πλευρά του ΗΣΑΠ με πολλές βόμβες κρότου λάμψης και δακρυγόνα να χρησιμοποιούνται.

17:45 Συνεχίζεται η προσέλευση των φιλάθλων και των δύο ομάδων στο γήπεδο. Περίπου 10.000 άνθρωποι αυτή τη στιγμή στο ΟΑΚΑ. Σε λιγότερο από τρεις ώρες η σέντρα.