Senso vol dada

Σήμερα στις 11:00 μ.μ

Η Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου ξεκίνησε ως παρουσιάστρια το 1999 στην τηλεόραση Creta με το “Night Action” , την πρώτη clubbing εκπομπή για την Κρήτη η οποία προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία για 5 χρόνια!Παράλληλα είχε τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή σε γνωστά ραδιόφωνα του Ηρακλείου (Υπέρηχος 92,1, Λάμψη 92,9).
Απο το 2003 εως και σήμερα αναλαμβάνει τη βραδυνή ζώνη στο ραδιόφωνο Υδρόγειος 106,9 – ww.1069.gr – καθιερώνοντας την ως μια… απο τις πιο αγαπημένες ραδιοφωνικούς παραγωγούς…
Το 2005 ξεκινάει τo ” Just Married ” (Creta channel) την μοναδική εκπομπή για γάμο στην Ελλάδα η οποία προβάλλεται εως και σήμερα!!!
‘Εχει εργαστεί και ως δημοσιογράφος (απόφοιτη “Εργαστήρι δημοδιογραφίας”, Αθήνα) γράφοντας σε γνωστά περιοδικά τόσο της Κρήτης όσο και της Αθήνας – Σόκ, Out ,Diva, Enjoy, Day off, Passo , Πρόταση Γάμου και τώρα στο Face Magazine.
Έχει ασχοληθεί με το Modeling για αρκετά χρόνια “Face of the Year 1994”- Κρήτη και έχει παρουσιάσει πολλά Fashion show,events,καλλιτέχνες,καλλιστεία Miss Κρήτη κ.α
Τέλος,επειδή η μουσική ήταν πάντα τρόπος ζωής για εκείνη παίζει ως Guest Dj στα καλύτερα clubs…