Η Μανωλίδου “έφαγε” τους Ράδιο Αρβύλα!

Κόπηκε η… όρεξη στους «Ράδιο Αρβύλα», που βρέθηκαν για πρώτη φορά στην δεύτερη θέση στα νεανικά κοινά, λόγω «Master Chef»!

Μπορεί η Ευγενία να μην έχει ιδέα πώς να κόβει τα καροτάκια, αλλά έκανε με τα κρεμμυδάκια την παρέα από την Θεσσαλονίκη, που τόσα της έχει «σούρει» τόσο καιρό, αφήνοντας την γύρω στις 12 μονάδες πίσω για το σύνολο και 10 για τα νεανικά κοινά!!!

Συγκεκριμένα, η εκπομπή μαγειρικής έπιασε 34,5% στο σύνολο και 39,3% στα νεανικά κοινά, ενώ οι «Ραδιοαρβυλιώτες» έπιασαν 22,6% και 29,5% σε σύνολο και νεανικά αντίστοιχα….

Από την προηγούμενη εβδομάδα η Ευγενία είχε αρχίσει να κερδίζει έδαφος, καθώς την Τετάρτη βγήκε πρώτη στο σύνολο με 27,7%, ενώ οι «Ράδιο Αρβύλα» έμειναν στην δεύτερη θέση με 27%. Ωστόσο στα νεανικά κοινά είχε παραμείνει πίσω με μια μονάδα διαφορά.

Με την ψαλίδα να ανοίγει στις 10 μονάδες για το σύνολο και στις 12 μονάδες για τα νεανικά κοινά, η Ευγενία πήρε την εκδίκηση της, ενώ έδωσε –με καθυστέρηση λίγων μηνών βέβαια- την απάντηση της στον Α. Κανάκη, που δήλωνε το καλοκαίρι «Χέσ**κε ο κόσμος για την Μανωλίδου»!

madata