Αρχαία Φαλάσαρνα, απο τη δημιουργία των πετρωμάτων έως σήμερα – 7 & 8/4

Διήμερη εκπαιδευτική δραστηριότητα με θέμα «Αρχαία Φαλάσαρνα, από τη δημιουργία των πετρωμάτων της, έως σήμερα» διοργανώνουν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, το 7ο Γυμνάσιο Χανίων, η Δ.Δ.Ε. Χανίων, και το Ε.Κ.Φ.Ε. Χανίων σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων .

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Απριλίου και θα περιλαμβάνει διαθεματικά υπαίθρια εργαστήρια που σχετίζονται με την περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Φαλάσαρνας.

Την Πέμπτη 7 Απριλίου από τις 09:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθούν στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Φαλάσαρνας, υπαίθρια εργαστήρια αρχαιολογίας, παλαιοντολογίας, σεισμικών κυμάτων, βιοποικιλότητας και γεωλογίας.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 10 π.μ. στο θέατρο πάρκου Ειρήνης & Φιλίας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση, με συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων, σε σχέση με τα υπαίθρια εργαστήρια και την εμπειρία που αποκομίσαμε την προηγούμενη ημέρα.

Από κάθε σχολείο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μικρές ομάδες μαθητών, όπως περιβαλλοντικές ομάδες ή τμήμα (μέγιστος αριθμός τμημάτων ανά σχολείο | δύο) συνοδευόμενες από τους εκπαιδευτικούς τους.

Πληροφορίες

Νάγια Πιέρρου | 6976769878
Ντέπυ Σκάρπα | 697482284