Πάγκαλος ξανά για τα λεφτά

Βολές κατά των υπαλλήλων του Δημοσίου, από τους οποίους -όπως είπε- εργάζεται ο ένας στους τρεις εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος που επανήλθε και στη ρήση “Μαζί τα φάγαμε τα λεφτά“, κάνοντας ένα βήμα πίσω για τις ευθύνες των πολιτικών.

Επανήλθε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος στα περί του ποιός “έφαγε τα λεφτά” ωστόσο με ηπιότερη στάση, όσον αφορά το μερίδιο ευθύνης του πολιτικού κόσμου.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη το πρωί, επέμεινε ότι πολίτες και πολιτικοί “έφαγαν τα λεφτά” μέσω του συστήματος των κομματικών διορισμών στο Δημόσιο:

“Αυτός που διόρισε για να πάρει την ψήφο, που τον βρήκε αυτόν που διόρισε; Πήγε και τον βρήκε τον πολιτικό, αυτός που ήθελε να διοριστεί” δήλωσε, αλλά στο θέμα της ίσης ευθύνης, υπαναχώρησε από την προηγούμενη θέση του λέγοντας ότι πράγματι στο θέμα τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι πολιτικοί.

Ο Θ.Πάγκαλος τα έβαλε και με τους δημόσιους υπαλλήλους, λέγοντας, ότι: “ένας στους τρεις είναι άχρηστοι”, καθώς και ότι όλος ο κόσμος ξέρει ότι έχουμε δημόσιους υπαλλήλους που δεν τους χρειαζόμαστε, καθώς εργάζεται πραγματικά και αποδίδει, μόνον ο δημόσιος τομέας, ο οποίος αποτελεί και τη ραχοκοκαλιά του έθνους.

[News24]

ΣΧΟΛΙΟ

Ναι παλληκάρι μου βιτσάτο… μαζι τα φάγαμε… μόνο που εσεις εφάγατε τα 999 και εμεις το 1… για να μην πω αλλο νούμερο…

Ο Αδιάκριτος