Και μετα τον κορωνοϊό, τι;;

45 μέρες περάσαμε απο το μέλλον, που κανεις δεν φανταζόταν…

Άλλοι μιλάνε για ολοκληρωτική καταστροφή, άλλοι για μεγάλα ποσοστά ανεργίας, για χαμένη τουριστική σαιζον κι ένα σωρο άλλα. Μακάρι να διαψευστούν όλοι αυτοι, αλλα δύσκολο το βλέπουμε να διατηρηθεί η φόρα που είχαμε πάρει στο κομμάτι τουρισμός ενω αμφίβολο είναι αν οι ξένες εταιρείες θα μπορέσουν να διαχειριστούν όλη αυτη την τεράστια αλλαγή.

Την ίδια στιγμή οι πολιτικές ηγεσίες στην Ευρώπη και παγκόσμια πρέπει να διαχειριστούν τον κίνδυνο της πανδημίας παράλληλα και αντίστροφα με τον κίνδυνο της οικονομικής κατάρευσης. Οι νόμοι και τα διατάγματα καθημερινά αλλάζουν το τοπίο και πραγματικά ο κόσμος είναι σε “εμπόλεμη” κατάσταση με εμπροσθοφυλακή τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα αφου ο δημόσιος τομέας και οι συνταξιούχοι είναι στον αυτόματο…προς το παρον. Γιατί αν ο ιδιωτικός αρχίζει να βουλιάζει το σίγουρο είναι ότι θα βουλιάξουν όλοι, κάτι που το απευχόμαστε!

Το Χανιά Νύχτα Μέρα είναι πάλι εδω, με κέφι και ζωντάνια θα συνεχίσει να ενημερώνει για τη μουσική και καλλιτεχνική κίνηση μόλις οι μηχανές του πολιτισμού πάρουν πάλι μπροστα!! Με νέο look απο τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και με νέα ακόμα τιπς που έρχονται… Ναι, ίσως μας επηρέασε και εμας το μότο ότι: κάνουμε όλοι restart!!

ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ….ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΨΗΛΑ…Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!