“Το μαγκάλι”, του Γιώργου Ηλιάδη στα Χανιά – 14/2

Παρουσίαση βιβλίου  Θεατρικά δρώμενα

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, στις 7 το απόγευμα

Στο βιβλιοπωλείο Koukoubook (Μπονιαλή 11-19)

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς θα παρουσιάσουν το μυθιστόρημα του Γιώργου Ηλιάδη «Το μαγκάλι», την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, στις 7 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Koukoubook.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει προβολή video, θεατρικά δρώμενα, περιήγηση σε γευστικές μνήμες από την παιδική μας ηλικία, και – άμα μείνει χρόνος – συζήτηση…

Συνεργάζονται: ο συγγραφέας – ηθοποιός Γιώργος Ηλιάδης, η νηπιαγωγός Μαρία Κατσικανδαράκη, ο δάσκαλος Μανόλης Χατζηπαναγιώτου, η φιλόλογος Ελευθερία Αποστολάκη και ο συγγραφέας Χρήστος Τσαντής.

Ο φιλόξενος χώρος του βιβλιοπωλείου της Ελένης Τενεκετζή θα διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση, ώστε να μας φέρει ακόμα πιο κοντά στα αρώματα, στις γεύσεις και τις μουσικές του βιβλίου του Γιώργου Ηλιάδη. Το πατάρι του βιβλιοπωλείου, ο χώρος που φιλοξενεί πολλές δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά και ενηλίκους (ανάμεσά τους και το Εργαστήρι Δημιουργική Γραφής των Εκδόσεων Ραδάμανθυς), θα αποτελέσει τη σκηνή όπου θα εμφανιστούν τα κεντρικά πρόσωπα-πρωταγωνιστές του μυθιστορήματος του Γιώργου Ηλιάδη. Το μαγκάλι είναι έτοιμο να ανάψει στα Χανιά λοιπόν. Η συνέχεια… επί σκηνής.