ΡΟΖ – Δύο Φωνές, Μία Ιστορία, στο “Bras de Freres” – 9/2

roz-concert-dyo-fones-mia-istoria«Τί θα γινόταν εάν (σε ένα live) τα τραγούδια είναι σε τέτοια σειρά ώστε να δημιουργούν μία ιστορία;». Αυτό αναρωτήθηκε ο (κινηματογραφιστής) Πέτρος Αντωνιάδης και η αγάπη του για τη μουσική τον οδήγησε στο… «ΡΟΖ – Δύο Φωνές, Μία Ιστορία»!


Δύο νέα παιδιά, επί σκηνής συναντιούνται, ερωτεύονται, διαφωνούν, πονάνε, αγαπιούνται μέσα από αγαπημένα τραγούδια (της Ελληνικής Έντεχνης και όχι μόνο μουσικής σκηνής)! Ένα Live, αφηγούμενο μέσω των τραγουδιών τη συναισθηματική πορεία ενός ζευγαριού. Μία πορεία που τα κόκκινα και τα λευκά δεν έχει παρά να τα κάνει «ΡΟΖ».
Είναι live, δεν είναι θέατρο. Η ίδια η μουσική αφήνεται να οδηγήσει την ιστορία με τους σεναριακούς διαλόγους / μονολόγους να διαρκούν «τόσο, όσο».
Το «Ροζ» αποτελεί την πρώτη μουσική παράσταση ενός μεγαλύτερου συνόλου, σκοπός του οποίου είναι η δημιουργία – το δυνατόν – μεγαλύτερης ομάδας μουσικών σε Πανελλήνιο επίπεδο. Κάθε «concept» θα μπορεί να ταξιδεύει και να παρουσιάζεται σε περιοχές της Ελλάδας, από διαφορετικούς μουσικούς, πάντα όμως υπό την ίδια καλλιτεχνική στέγη. «Δεν έχει σημασία εάν το παρουσιάζει ο Πέτρος ή ο Γιάννης, η Γιούλη ή η Μαριγώ! Κάθε ένας δίνει το δικό του προσωπικό καλλιτεχνικό στίγμα ακολουθώντας το ίδιο σενάριο με τα δικά του μέσα!»

Τα Χανιά ΞΑΝΑ-γίνονται «ΡΟΖ»!

Μετά την πρώτη επιταχυμένη του παρουσίαση, τo «Ροζ» παίρνει και πάλι ζωή την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου στις 22:00 στο Bras de Frères! Με νέο σενάριο θα δούμε (και θα ακούσουμε) τους:
Πέτρος Αντωνιάδης | Τραγούδι, Κιθάρα
Γιούλη Κατσιμπίρη | Τραγούδι
Γιάννης Γιαννακάκης | Πλήκτρα
Στέλιος Λαδόπουλος | Κιθάρα
Παντελής Κιάσσος | Τύμπανα

Σύντομα το «Ροζ» θα ταξιδέψει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας (Αθήνα, Κέρκυρα κ.α.) ενώ τα Χανιά, τόπος γέννησής του θα παραμείνει πιστός προορισμός! Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του στο facebook: www.facebook.com/RozConcert
«Ροζ»… όταν η μουσική φλερτάρει με το σενάριο!
#ROZCONCERT