ΑΟΧ: Είσοδος ελεύθερη με Παναιγιάλειο

aoxaniaΟ Μιχάλης Τζουγκαράκης ενεργοποιήθηκε την κατάλληλη στιγμή και έτσι η ομάδα του ΑΟ Χανιά κατάφερε να ξεπεράσει τις συμπληγάδες του υποβιβασμού.

Πλέον η τελευταία αγωνιστική δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να βρεθεί στα Περιβόλια και απαλλαγμένος από το άγχος να χειροκροτήσει την ομάδα. Μάλιστα σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η ελεύθερη είσοδος έτσι ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή ένσταση από τον φίλαθλο κόσμο.

Αναλυτικά

«Την Κυριακή στο Δημοτικό Γήπεδο των Περιβολίων ολοκληρώνεται μια δύσκολη  ποδοσφαιρική χρονιά για τον σύλλογο.  Ο ΑΟ Χανιά, υποδέχεται τον Παναιγιάλειο και η νέα διοίκηση της ομάδος, για μια ακόμα φορά, έχει ελεύθερη είσοδος για όλους και σας περιμένει να βρεθείτε και να δώσετε βροντερό παρών δείχνοντας έτσι, την αγάπη σας στην ομάδα όπως ακριβώς τη δείχνει και η νέα διοίκηση.

Την Κυριακή στις 17:45 η καινούργια διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Χανιά  σας περιμένει να δείξετε εμπράκτως, με την παρουσία σας, την αγάπη σας και όλοι μαζί,  να χειροκροτήσουμε και να ενισχύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα».

 

sportfmxania.gr