Aνεξάρτητη κίνηση Δήμου Πλατανιά

Με τον τίτλο «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ» συμμετέχει στις εκλογές του επόμενου Νοέμβρη η αυτοδιοικητική κίνηση με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Αγοραστάκη.

Αναλυτικά η παρουσίαση του ονόματος και του εμβλήματος του  κ.  Αγοραστάκη:

Το έμβλημα της κίνησης, που παρουσιάζεται σήμερα, αποτυπώνει την περιοχή του νέου Δήμου Πλατανιά, που δημιουργείται από την συνένωση των τεσσάρων δήμων : Πλατανιά, Βουκολιών, Κολυμβαρίου και Μουσουρών, και απλώνεται από τον κόλπο των Χανίων ως τα Λευκά Όρη.

Παράλληλα αποτυπώνει τον στόχο της κίνησης για την πρόοδο, την κοινωνική αλλά και την οικονομική ενότητα του δήμου στην Νέα Εποχή.

Οικοδομούμε μια νέα πολύμορφη κίνηση στην οποία συμμετέχουν πολίτες ανεξάρτητα από κομματικές αγκυλώσεις και υπαγορεύσεις που πάνω απ΄όλα τους ενώνει το όραμα και η θέληση για το κοινό συμφέρον του νέου Δήμου και των Ανθρώπων του.

Οικοδομούμε μια κίνηση που θα αλλάξει σελίδα στα δημοτικά πράγματα, θα χαράξει μια νέα δημιουργική πορεία και θα θεμελιώσει μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο Δήμο Πλατανιά.

Η κίνηση προχωρά την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 8.00 μμ στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάλεμε, στο Μάλεμε του Δήμου Πλατανιά ,στην ανοιχτή ιδρυτική συνέλευση της.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης θα παρουσιαστούν τα ιδρυτικά κείμενα της κίνησης και θα συζητηθούν προγραμματικά και πολιτικά θέματα εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Πιστεύοντας  στην ανάγκη δημιουργίας  μιας ζωντανής, μαχητικής, αυτοδιοικητικής κίνησης που θα στηριχθεί σε ενεργούς πολίτες που με όραμα και ανιδιοτέλεια θα προσφέρουν στην ανάπτυξη της περιοχής του νέου Δήμου Πλατανιά η κίνηση καλεί κάθε δημότη του νέου δήμου Πλατανιά  να συμμετέχει στην ιδρυτική της συνέλευση.

neatv.gr