Σκάνδαλο εκατομμυρίων… Ποιοι χρέωναν στον Δήμο Χανίων το ρεύμα τους;

dimarxeio_xanionΑπίστευτες αποκαλύψεις από τις υπηρεσίες του Δήμου Χανίων που διαπίστωσαν τρομακτικές σπάταλες που επιβάρυναν τους δημότες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zarpanews.gr, μετά από εντατικό έλεγχο της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων ο οποίος διήρκεσε περίπου 2 μήνες, διαπιστώθηκε ότι δεκάδες λογαριασμοί ρεύματος πληρώνονταν από το Ταμείο του Δήμου, χωρίς όμως να έχουν (όπως αποδείχτηκε) καμία σχέση με το Δήμο.

Από την έρευνα διαπιστώθηκαν συγκεκριμένα 58 παροχές ρεύματος οι οποίες δεν αντιστοιχούσαν σε δημοτικές υπηρεσίες ή άλλες δομές του Δήμου που κόστιζαν τουλάχιστον… 50.000 ευρώ το μήνα στο Δήμο και τελικά στους δημότες.

Αμέσως δόθηκε εντολή να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες με τη ΔΕΗ ώστε να διακοπούν άμεσα οι παροχές και φυσικά να σταματήσουν να πληρώνονται οι επίμαχοι λογαριασμοί.dei roloiΟι παροχές ρεύματος αντιστοιχούσαν σε διάφορα γραφεία, σπίτια, παραπήγματα, πρόχειρες κατασκευές και αλλού, για τις οποίες επί χρόνια εξοφλούνταν οι λογαριασμοί χωρίς ποτέ να έχει μπει κανείς στον κόπο να ελέγξει αν και σε ποιες δημοτικές υπηρεσίες αντιστοιχούν.

Η ίδια διαδικασία ελέγχου έχει ήδη ξεκινήσει για τις τηλεφωνικές συνδέσεις και τα αποτελέσματα είναι και εκεί «θεαματικά»!

zarpanews.gr