O Βαγγέλης Μαρκαντώνης στο “Παλλάς” – 11/2

markantonis

Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης είναι ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Ανοιχτή Θάλασσα. Κυκλοφόρησαν μαζί τρία άλμπουμ και έκαναν σημαντικές συνεργασίες (Χ&Π Κατσιμίχας) ως το 2008 οπότε και το συγκρότημα διαλύθηκε.

Ο Β. Μαρκαντώνης, κυκλοφόρησε το 2010 το άμπουμ Ξένη Γη μαζί με τη νουβέλα “Πώς ο Στέλιος και οι φίλοι του έβγαλαν το χειμώνα”. Ως σήμερα έχει κυκλοφορήσει αρκετά ψηφιακά single, έχει συμμετάσχει στη συλλογή μελοποιημένων ποιημάτων της Κατερίνας Γώγου, ενώ ετοιμάζει το νέο άλμπουμ με τον γενικό τίτλο Ostinato Rigore. Παράλληλα συμμετέχεικαι ως session μουσικός σε διάφορα σχήματα (αυτή την περίοδο με τον Νίκο Πορτοκάλογλου).
Αυτό το χειμώνα παρουσιάζει ξανά το επιτυχημένο tribute στον Bob Dylan με τον εύλογο τίτλο MONO DYLAN, ερμηνεύοντας τραγούδια του εμβληματικού τραγουδοποιού από την τεράστια δισκογραφία του. Ο Βαγγέλης με κιθάρες και φυσαρμόνικες στη σκηνή, επιχειρεί από την απλή επανεκτέλεση, ως την “αποδομητική” διασκευή γνωστών τραγουδιών, μπλέκοντας τα με ιστορίες και άλλα, απρόβλεπτα τραγούδια.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 21:00
Restaurant-cafe-bar Παλλάς
Παλιό λιμάνι