Elin-Tiger: «Το τέλος μιας αγάπης»

Ήταν το σκάνδαλό της χρονιάς με πρωταγωνιστή τον «άσο» του γκολφ, Tiger Woods.

Για να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη, ο Tiger, απάτησε την σύζυγο του Elin Nordegren, όχι με μια αλλά με 15 γυναίκες, οι δέκα από τις οποίες ήταν stripper.

Τo διαζύγιο εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες, με την Elin χαμένη μεν στην αγάπη, αλλά πλουσιότερη δε κατά περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια…

Τόσους μήνες οι δηλώσεις της ήταν ελάχιστες…

Στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού «People», η πρώην πλέον σύζυγος του Tiger, σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει όσα δε μπόρεσε να πει τόσο καιρό.

«Πραγματικά δεν το περίμενα αυτό. Όταν έμαθα ότι ο Tiger με απατά, ένιωσα πληγωμένη και ρεζιλεμένη. Κάθε μέρα μετά το τροχαίο, (σ.σ. όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο Tiger τράκαρε, έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο μια από τις 15 συντρόφους του), έβγαινε στην δημοσιότητα και από μια γυναίκα, η οποία παραδεχόταν ότι κοιμήθηκε με τον τότε σύζυγό μου. Πώς μπορεί να μην είχα καταλάβει κάτι;».

«Το μόνο που με απασχολούσε εδώ και τρεισήμισι χρόνια ήταν οι δυο εγκυμοσύνες και το μεγάλωμα των παιδιών. Δε φαντάστηκα ποτέ ότι ο Tiger με απάτα. Πέρασα απ’ όλα τα στάδια, λύπης, πόνου και εκδίκησης».

Η 30χρονη Elin, συμπλήρωσε, ότι ο Tiger, έκανε πολλές προσπάθειες, αλλά στο τέλος συμφώνησαν να χωρίσουν.

«Νιώθω πιο δυνατή από ποτέ. Με τον Tiger προσπαθούμε να μην τσακωνόμαστε για να μη βιώσουν τα παιδιά μας την όλη κατάσταση. Κοιτάμε και οι δύο μπροστά».

Όσο για το υπέρογκο ποσό που θα εισπράξει δήλωσε ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά κάνουν πιο εύκολα κάποια πράγματα…

[zougla.gr]