Παραδοχή Αμερικάνων: Ο δορυφόρος μας συνέλαβε τους Ουκρανούς να ρίχνουν το αεροσκάφος

mal ukrOι εικόνες που τραβήχτηκαν από ένα αμερικανικό δορυφόρο αποδεικνύουν ότι το μαλαισιανό αεροσκάφος χτυπήθηκε από τους ουκρανούς δήλωσε ο δημοσιογράφος Robert Parry γνωστός για τις έρευνές του.

Σύμφωνα με αυτόν οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών διαθέτουν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι υπεύθυνος για την πτώση του αεροσκάφους είναι ο ουκρανικός στρατός.

Ο Robert Parry δεν αποκάλυψε το όνομα του πληροφοριοδότη του που προέρχεται από την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών αλλά τόνισε ότι πρόκειται για μια αξιόπιστη πηγή η οποία σε αντίστοιχες καταστάσεις έχει δεχθεί σωστές πληροφορίες.( La voix de la russie 22.07.14) <!more>

H oυκρανική αεροπορία εξαπέλυσε και νέα επίθεση με πυραύλους από μαχητικά Su-25 εναντίον μιας ζώνης 30 χλμ από τον τόπο της πτώσης του μοιραίου Boeing.Βομβάρδισαν στα 200 μέτρα από τη ζώνη αποκλεισμού του δυστυχήματος. (RIA Novosti).Μόλις την παραμονή ο Ποροσένκο είχε ανακοινώσει ότι σταματάει κάθε επιχείρηση σε μια ακτίνα 40 χιλιομέτρων από το σημείο που έχει αποκλειστεί.

olympia/dimpenews