Εκθεση φωτογραφίας για το Φάρο των Χανίων

Εκθεση φωτογραφίας με θέμα το φάρο των Χανίων εγκαινιάζεται σήμερα Δευτέρα στις 8μ.μ. στην Πύλη Sabbionara, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Φάρος Πολιτισμού”, που δοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΔΗΧ.
Την έκθεση διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΔΗΧ σε συνεργασία με τη Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων (ΛΕΦΚΙ)…

και συμμετέχουν τα μέλη της ΛΕΦΚΙ : Βαρδή Ρία, Βενετούλιας Γεώργιος, Δασκαλάκης Παναγιώτης, Ζερβουδάκης Σπύρος, Κλαπάκης Μιχάλης, Κλεοπάτρα Μανωλιού, Κλουβιδάκης Ιωάννης, Μαρία Καλογεράκη, Μαρινάκης Σταύρος, Μαυρογένης Χάρης, Μπαλαδάκης Γεώργιος, Παΐζη Μαρία, Πολάκης Παντελής, Σάββας Κόης, Σκορδύλης Γεώργιος, Τάσος Πρωτοψάλτης, Μανωλικάκης Λεωνίδας, Σκουλάς Γεώργιος.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29 Αυγούστου και το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται από 10π.μ. – 2 μ.μ. και 6μ.μ. – 11μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Η κεντρική εκδήλωση “Φάρος Πολιτισμού” θα γίνει την Τετάρτη 25 Αυγούστου στο Παλιό Λιμάνι, έξω από το Φρούριο Φιρκά, στις 9 το βράδι. Θα μιλήσει ο δήμαρχος Χανίων κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, ενώ τραγούδια των Μ. Χατζιδάκι και Μ. Θεοδωράκη καθώς και παραδοσιακά Κρητικά τραγούδια θα αποδώσουν το Μουσικό Σύνολο Χανίων και η Μικτή Χορωδία Δήμου Χανίων.