Κίσαμος – Αναμένεται καυτό μουσικό καλοκαίρι

5-4Πέντε καλοκαιρινές συναυλίες που αναμένεται να προσελκύσουν αρκετό κόσμο διοργανώνουν ισάριθμοι Σύλλογοι της Επαρχίας Κισάμου.

Οι τέσσερις από αυτές θα πραγματοποπιηθούν στο πέτρινο θέατρο της Ο.Α.Κ. στα Νοπήγεια και μία στην παραλία Παχειά Άμμος του Τράχηλα.


Την αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο 12 Ιουλίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Ραβδούχα με προσκεκλημένο τον Χρήστο Θηβαίο στο πέτρινο θέατρο, ενώ δύο μέρες αργότερα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμπούσας σας περιμένει στην παραλία του Τράχηλα για να απολαύσετε τους Χαΐνηδες.
Ακολουθούν τρεις ακόμη εξαιρετικές συναυλίες στο πέτρινο των Νοπηγείων που θα «γεμίσουν» τρεις συνεχόμενες καλοκαιρινές Τετάρτες.
Την Τετάρτη 23 Ιουλίου ο Φιλολογικός Σύλλογος Κισάμου διοργανώνει συναυλία με την Γεωργία Νταγάκη, ενώ την Τετάρτη 30 Ιουλίου ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου θα σας χαρίσει μια όμορφη μουσική βραδιά με την Μελίνα Ασλανίδου.
Όσον αφορά την πέμπτη συναυλία, το όνομα – θρύλος του Βασίλη Παπακωνσταντίνου εγγυάται την επιτυχία της και αφού αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες θαυμαστές του το βράδυ της Τετάρτης 6 Αυγούστου στα Νοπήγεια. Τη συναυλία αυτή διοργανώνει η Νεολαία Κισάμου.
Νέοι Ορίζοντες