1ος Διαγωνισμός Μαγειρικής από την CretanFoodNews

hover_diagonismoyΔιεκδικήστε μια στις 10 θέσεις υποψηφίων που θα διαγωνιστούν για τις τρείς πρώτες θέσεις και κερδίστε πλούσια δώρα από τις τοπικές επιχειρήσεις!

Μαγειρική σημαίνει χαρά, φροντίδα, αγάπη, χρώματα και αρώματα! Το καλοκαίρι ξεκινά και η Κρητική γή μας προσφέρει τα νέα, καλοκαιρινά της λαχανικά και φρούτα.

Βρείτε τα, διαλέξτε ποιο θα έχετε στο επίκεντρο της συνταγής σας και συμμετέχετε στον 1ο Διαγωνισμό Μαγειρικής που διοργανώνει η CFN στα πλαίσια ανάπτυξης μιας νέας διαδραστικής σχέσης μαζί σας!

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε αναγνώστες της CFN μή επαγγελματίες με κάθε τρόπο.

Κριτήρια Διαγωνισμού:
α) Οι συνταγές θα πρέπει να περιλαμβάνουν τρία τουλάχιστον υλικά από το Φρεσκολόγιο του Ιούνη που περιλαμβάνει:
Αρακά, βερίκοκα, καλαμπόκι, καρότα, καρπούζια, κεράσια, κολοκύθια, κρεμμύδια φρεσκοξηραμένα, μαϊντανός, μάραθο, μπανάνες, νεκταρίνια, παντζάρια, πατάτες, πεπόνια, πράσα, ραπανάκια, ροδάκινα, σέλινο, σέσκουλα, σπανάκι, σπαράγγια, ντομάτες και φράουλες
β) να χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα
γ) να είναι πρωτότυπες
δ) να είναι εύγευστες
ε) Να είναι πλήρεις στοιχείων (με ακριβείς ποσότητες υλικών και σαφή εκτέλεση)
στ) να συνοδεύονται απαραίτητα από φωτογραφία (οριζόντια και καλής ανάλυσης).

Προθεσμία αποστολής συνταγών
Οι συνταγές και οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cretanfoodnews.gr έως και τις 10 Ιουλίου 2014.

Διαδικασία επιλογής νικητήριων συνταγών
Οι δέκα πρώτοι που θα επιλεγούν θα κληθούν να παρουσιάσουν τις συνταγές τους ζωντανά στο ISLA PARTY RESTAURANT στις Γούβες Ηρακλείου, προκειμένου να αναδειχθούν τελικά οι τρείς νικήτριες συνταγές.

Η Κριτική Επιτροπή και τα βραβεία των νικητήριων συνταγών θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες στη σελίδα της CretanFoodNews.

Εμπνευστείτε από το Φρεσκολόγιο του Ιούνη και συμμετέχετε στο Διαγωνισμό της CFN!

 

cretanfoodnews