Κυριακάτικο ραντεβού στο λιμάνι του Ηρακλείου για τα χημικά

xhmika

Μια ακόμη κινητοποίηση ενάντια στην υδρόλυση των χημικών μια ανάσα από το νησί μας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιουνίου.

Αυτή την φορά η πρωτοβουλία ανήκει στους μαθητές της 47ης σχολής ανοιχτής θαλάσσης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου οι οποίοι απευθύνουν ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Κρήτης να συμμετέχουν στην εν πλω, και όχι μόνο, συγκέντρωση – διαμαρτυρία στο λιμάνι του Ηρακλείου μπροστά στον ιστιοπλοϊκό όμιλο (Παλιό Ψυγείο) στις 11:30 π.μ. .

Με την συνδρομή των εκπαιδευτικών σκαφών και άλλων πλωτών μέσων και την παρουσία πολιτών στο χώρο του λιμανιού, φωνάζουμε το σύνθημά μας «ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ – ΟΧΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ» για ν’ ακουστεί από άκρη σε άκρη τόνισε σε δηλώσεις του στο Ράδιο Κρήτη το μέλος της σχολής κ. Θανάσης Φραγκιαδάκης .
Όπως ανέφερε ο κ. Φραγκιαδάκης τρία εκπαιδευτικά σκάφη αλλά και άλλα ιστιοφόρα καθώς και φουσκωτά του παγκρήτιου συλλόγου Φουσκωτών θα συμμετέχουν σε αυτή την κινητοποίηση .Μάλιστα θα υπάρχουν πανό που θα τοποθετήσουν πάνω στα σκάφη .
Επίσης σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει θα πραγματοποιήσουν και σιωπηρή διαμαρτυρίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: http://www.ekriti.gr/article/kyriakatiko-rantevoy-sto-limani-toy-irakleioy-gia-ta-himika#ixzz33gDA50KZ
Follow us: @ekriti_gr on Twitter | ekriti.gr on Facebook