Γιώργος Σταθάκης : «Δεν πρέπει να ψηφιστεί ο Σκουλάκης στο δεύτερο γύρο των εκλογών»

stathakis-11«Ο κ. Σκουλάκης δεν πρέπει να στηριχθεί και δεν πρέπει να ψηφιστεί στο δεύτερο γύρο των εκλογών στο δήμο Χανίων».

Ξεκάθαρη θέση σε ότι αφορά την εκλογική μάχη στο δήμο Χανίων πήρε απαντώντας σε ερώτηση του zarpa.gr κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο  Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Σταθάκης. Συγκεκριμένα ο κ. Σταθάκης είπε πως «η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έχει διατυπωθεί ευθέως για το δεύτερο γύρο και διατυπώθηκε και από τον πρόεδρο. Πρέπει να τεθεί φραγμός στους υποψήφιους δημάρχους οι οποίοι στηρίζονται από το δίπολο Σαμαρά- Βενιζέλου, ανήκουν δηλαδή στο μνημονιακό μπλόκ»

Μάλιστα ο κ. Σταθάκης είπε χαρακτηριστικά πως «στην περίπτωση των Χανίων υπό αυτές τις συνθήκες αβασάνιστα βγαίνει το συμπέρασμα ότι πρέπει να μην στηριχθεί, να μην ψηφιστεί ο υποψήφιος που ανήκει σε αυτό το μπλόκ και ο υποψήφιος αυτός είναι ο κ. Σκουλάκης ο οποίος και έχει ψηφίσει τα μνημόνια κατ επανάληψη ως βουλευτής και η περίοδος της δημαρχίας του ήταν ένα σύμβολο του παλαιοκομματισμού. Γνώμη μου είναι ότι ο κ. Σκουλάκης δεν πρέπει να ψηφιστεί.»

ηχητικό

zarpa.gr