Γιάννης Σαρρής : «Απειλούν, εκβιάζουν και εκμεταλλεύονται εξαθλιωμένους δημότες»

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚαταγγελίες για απειλές, εκβιασμούς, απολύσεις και άλλες τέτοιου είδους πρακτικές όπου το παλιό αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για να μπορέσει να επιβάλει τη θέληση του από τον υποψήφιο δήμαρχο, επικεφαλή του συνδυασμού Πρωτοβουλία των Πολιτών – Πρώτα ο άνθρωπος κ. Γιάννη Σαρρή που σε συνέντευξη του στον SUPER FM 89.6 μίλησε για δωροεπιταγές αλλά και λίστες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο «με δημότες εξαθλιωμένους εξαιτίας της κρίσης που φθάνουν σε αντιδημάρχους, οι οποίοι παίρνουν τηλέφωνα ότι εξυπηρετούν με αντάλλαγμα την ψήφο».

Ο κ. Σαρρής είπε επίσης πως το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι το αν «θα παραμείνουμε σε αυτές τις λογικές και πρακτικές που έχουν σχέση με παραγοντισμούς και όλο αυτό το συνονθύλευμα αλλά και με τους ανθρώπους που τις τελευταίες δεκαετίες μπαινοβγαίνουν στο δήμο επαναλαμβάνοντας τις ίδιες πρακτικές ή θα μπει επιτέλους μια τελεία για να αλλάξουμε πολιτική και συμπεριφορά σε ότι αφορά το ήθος και τις πρακτικές του δήμου απέναντι στους πολίτες».

Ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών τόνισε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού αποτελείται από ανθρώπους που έχουν πολιτική άποψη και κρίση ,αλλά γνωρίζουν επίσης και τα προβλήματα του τόπου.

Ασκώντας κριτική στο ψηφοδέλτιο του κ. Τάσου Βάμβουκα ο κ. Σαρρής είπε ότι «επικαλείται το νέο και διαφορετικό αλλά στα σπλάχνα του υπάρχει ένας κόσμος που όλα αυτά τα χρόνια και έκανε πράξη -καθώς μερικοί ήταν και ηγετικά στελέχη- τις γνωστές πολιτικές.»

Χαρακτήρισε τέλος την κίνηση της οποίας ηγείται ανεξάρτητη η οποία έχει τα δικά της όργανα και παίρνει τις δικές της αποφάσεις και λέμε ευθέως πως καλυπτόμαστε πολιτικά από το ΣΥΡΙΖΑ και τους Οικολόγους.

 

zarpa.gr