Γ.Ματαλλιωτάκης: Έργο πνοής για τη νότια Κρήτη ο δρόμος Ηράκλειο- Μεσαρά

matalliotakis_messara_771_482_s_c1Η ολοκλήρωση του δρόμου Ηράκλειο- Μεσαρά θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα καθώς θα δώσει ώθηση ανάπτυξης στην περιοχή όπως υποστήριξε σήμερα κατά την επίσκεψη του στο Ασήμι ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Κρήτη Μπορούμε» Γιώργος Ματαλλιωτάκης.

Ο υποψήφιος επισκέφθηκε την αγορά και το παζάρι του Ασημίου όπου καταστηματάρχες, παραγωγοί και πολίτες τον υποδέχθηκαν εγκάρδια του εξέθεσαν τα προβλήματα της περιοχής τους και τα συζήτησαν διεξοδικά μαζί τους. Πρώτη προτεραιότητα σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής είναι η ολοκλήρωση του δρόμου Ηράκλειο- Μεσαρά. Ο κ.Ματαλλιωτάκης τόνισε ότι ο συγκεκριμένος κάθετος άξονας θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν καθώς συνδέει το βορά την Κρήτης με το νότο και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην διευκόλυνση της μετακίνησης των κατοίκων αλλά και στη διακίνηση των προϊόντων που παράγονται στην περιοχή. Από την πλευρά της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης – τόνισε ο υποψήφιος- θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στο συγκεκριμένο έργο καθώς θα δώσει πνοή και άλλη προοπτική ανάπτυξης στην περιοχή.

Επίσης ετέθησαν ζητήματα που αφορούν στο τοπικό αγροτικό δίκτυο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο αγροτικός και κτηνοτροφικός τομέας για τα οποία όπως τόνισε ο κ.Ματαλλιωτάκης θα πρέπει να δοθούν λύσεις μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της υπαίθρου.

Για το θέμα της ελλιπούς αστυνόμευσης για το οποίο επίσης διαμαρτυρήθηκαν οι πολίτες θα πρέπει να ασκηθούν πιέσεις προς την κεντρική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Δημόσιας τάξης ώστε να στελεχωθούν επαρκώς οι αστυνομικές υπηρεσίες στην περιοχή και να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας στην ύπαιθρο.

cretalive.gr