Ξενάγηση στις αστικές κατοικίες της Βενετοκρατίας – 23/3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΞενάγηση, με θέμα: “Σημαντικές, αστικές κατοικίες της Βενετοκρατίας”, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Μαρτίου στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ξεναγήσεων “Γνωρίζω και σέβομαι την πόλη μου: ταξίδι στην Ιστορία, στα Σοκάκια, τις Μνήμες και τα Χρώματα της πόλης των Χανίων”, που υλοποιεί -για τρίτη συνεχή χρονιά- ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς του πολιτισμού και τουρισμού.


Η εν λόγω ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από τoν ιστορικό ερευνητή Εμμανουήλ Μανούσακα και θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. με σημείο συνάντησης την πλατεία Δημοτικής Αγοράς. Διάρκεια ξενάγησης τρεις ώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10 π.μ.- 1 μ.μ., στο τηλέφωνο: 2821341666 ή στο e-mail: [email protected]

Η επόμενη ξενάγηση του προγράμματος “Γνωρίζω & Σέβομαι την πόλη μου” του Δήμου Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/3/2014, στην ανατολική πλευρά της παλαιάς πόλης των Χανίων από τους ξεναγούς των Χανίων.