Τα Boudalia σας προσκαλούν και φέτος στο καινούριο τους ταξίδι που θα γίνει Πέμπτη 19 –Τρίτη 24 Αυγούστου στις Μαργαρίτες. Αυτή τη φορά με νέες ιδέες και διαφορετικό ύφος, αποτέλεσμα των νέων αφίξεων στη συγγραφική ομάδα, υπόσχονται να κάνουν τα βράδια του καλοκαιριού μας πιο ξέγνοιαστα.

Μια παράσταση γεμάτη ίντριγκες, μυστήριο και φυσικά άφθονο γέλιο !

Σας περιμένουν όλους για ένα «ταξίδι» διαφορετικό από τα άλλα. Το πλοίο θα σαλπάρει στις 21:30 ακριβώς από το γήπεδο μπάσκετ των Μαργαριτών.

…and don’t forget: Live your myth in Crete!!!

Τι ακριβώς είναι τα Boudalia;
Καλή ερώτηση… μια καλή απάντηση (για την καλή ερώτηση) είναι ότι τα Boudalia είναι μια παράσταση, όπου η σάτιρα, ο χορός και η μουσική, διαδέχονται το ένα το άλλο σε μια επιθεώρηση γέλιου. Είναι ένα πάζλ με πολλά διαφορετικά κομμάτια που καταφέρνει να φτιαχτεί, να ταιριάξει και να έχει τόσα πολλά σχέδια και χρώματα, όσα και οι απόψεις πολλών διαφορετικών ανθρώπων, που η καλή διάθεση, ο σεβασμός και η φιλία τους κάνει να δημιουργούν και να συνυπάρχουν μαζί. Τί ακριβώς συμβαίνει και όλα δένουν τελικά; Η μεγάλη δύναμη της νεότητας που μπορεί να υπερνικήσει εγωισμούς, ασυμφωνίες και να επιλέξει το καθαρό, το έντιμο, τη χαρά, τη συνοχή την ειλικρίνεια. Τι άλλο;