Ο Άρης Ροζάκης νέος πρόεδρος στους δικηγόρους του Ηρακλείου

dikhg-620x330Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, ο Άρης Ροζάκης ήρθε πρώτος σε ψήφους με 347 ψήφους, και εκλέγεται νέος πρόεδρος του ΔΣΗ, ο Μιχάλης Σφακιανάκης δεύτερος με 126 ψήφους και ο Γιάννης Λεβέντης τρίτος με 125 ψήφους . Συνολικά ψήφισαν 624 δικηγόροι.

Στην πρώτη του δήλωσ, μετά την εκλογή του, ο κ.Ροζάκης δήλωσε »Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς  όλους τους συναδέλφους , όλο το σώμα για την ύψιστη τιμή που μου έκανε.
Θέλω να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση και τον απερχόμενο πρόεδρο Βασίλη Λαμπρινό που μας αφήνουν μια βαριά κληρονομιά.  Μια κληρονομιά που φιλοδοξούμε παλεύοντας με όλες μας τις δυνάμεις να συνεχίσουμε.
Καλώ ανεξαιρέτως όλους τους συναδέλφους την επόμενη μέρα να βρίσκονται κοντά στο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε με ενότητα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις που μας περιμένουν. Οι προκλήσεις μπροστά μας είναι πολλές.Μια μεγάλη πρόκληση είναι το νέο δικαστικό μέγαρο όπου θα ρίξουμε το βάρος μας.  Μια άλλη σημαντική πρόκληση το να απαλύνουμε τη σημερινή αφόρητη κατάσταση».
candianews.gr