Από μέρα σε μέρα η προσφορά του Αργεντίνου μεγιστάνα για τα αεροδρόμια της Κρήτης

argentinos.megistanasΣτο «στόχαστρο» του Αργεντινού δισεκατομμυριούχου Eduardo Eurnekian μπαίνουν όλα τα ελληνικά αεροδρόμια της Ελλάδας αλλά κυρίως της Κρήτης.

Μάλιστα για τα αεροδρόμια του νησιού σύμφωνα με πληροφορίες  αναμένεται τις επόμενες ημέρες  να υποβάλει προσφορές.

Ο δισεκατομμυριούχος Eduardo Eurnekian και η εταιρεία του, Corporate America, επιθυμούν την επέκταση τους στην Νότια Ευρώπη εκμεταλλευόμενοι τις μειωμένες τιμές μετά την κρίση.

Σε συνέντευξή του στο Νταβός  ο Martin Eurnekian, ανιψιός του  Eduardo Eurnekian  τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Corporate America θα υποβάλει προσφορές για 21 ελληνικά αεροδρόμια.

Όπως μεταδίδει το  Bloomberg (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ο όμιλος, ο οποίος πρόκειται να αποκτήσει αυτήν την εβδομάδα ποσοστό 23% του αεροδρομίου τις Πίζας στην Ιταλία, προσπαθεί παράλληλα να ολοκληρώσει σχέδιο για την ενοποίηση των αεροδρομίων της Τοσκάνης με την προσθήκη και του αεροδρομίου της Φλωρεντίας.

«Θα είμαστε πολύ επιθετικοί σε όλα τα μέτωπα», δήλωσε. «Έχουν ανοίξει πολλές ευκαιρίες μετά την κρίση».

Η Corporate America, η οποία διαχειρίζεται 51 αεροδρόμια παγκοσμίως, ετοιμάζεται επίσης να υποβάλει προσφορές για έργα παραχώρησης στο Κούσκο, το Περού, την Μπαρανκουίλα, την Κολομβία και το κύριο διεθνές αεροδρόμιο του Σαντιάγο αργότερα φέτος, σύμφωνα με τον Eurnekian.

candianews.gr