Ο Δήμος Χανίων βραβεύει το δημοσιογράφο -συγγραφέα Νίκο Ψιλάκη

psyllakisΤον δημοσιογράφο και συγγραφέα Νίκο Ψιλάκη βραβεύει ο Δήμος Χανίων, για τη συνολική προσφορά και το έργο του, στο πλαίσιο ειδικής τελετής βράβευσης, η οποία θα γίνει κατά την παρουσίαση του μυθιστορήματος του συγγραφέα, με τίτλο “Δύο Φεγγάρια Δρόμο”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Νεώριο του Μόρο στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, αύριο Σάββατο, 25 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ. Για τον συγγραφέα και το σύνολο του έργου του θα μιλήσει ένας από τους πιο σημαντικούς πνευματικούς ανθρώπους των Χανίων, ο Δάσκαλος – Λαογράφος κ. Σταμάτης Αποστολάκης.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Χανίων Βαρβάρα Περράκη. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι: Ευαγγελία Νικάκη, δικηγόρος και Μιχάλης Αεράκης, ηθοποιός. Στη συνέχεια ο συγγραφέας θα αναφερθεί στο κοινωνικό και το ιστορικό περιβάλλον που τον ενέπνευσε και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού. Θα συντονίσει η Κάλλια Σωτηράκη, ραδιοφωνική παραγωγός. Την εκδήλωση οργανώνει το βιβλιοπωλείο Πετράκη με την υποστήριξη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.