ekriti

Ποιοί είμαστε: Η ταυτότητα του eΚρήτη που “γεννήθηκε” σήμερα στις οθόνες σας

Πριν 25 -περίπου- χρόνια (στις 22-5-1989) ξεκινήσαμε της πορεία μας στον χώρο των ΜΜΕ με την ίδρυση και λειτουργία του ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ . Όλα αυτά τα χρόνια, ο σταθμός μας διακρίνεται για την έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωσή του, την αξιοπιστία του, την ανεξαρτησία του και την ποιότητα των εκπομπών του. Στοιχεία, που τον καθιέρωσαν πρώτο στην ακροαματικότητα.

Σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013, εγκαινιάζουμε την παρουσία μας στο ίντερνετ με τη δημιουργία της νέας διαδικτυακής πύλης (portal)  e Κρήτη.

Στόχος και φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση, για όσα συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα, την Κρήτη και τον κόσμο. Μέσα στις ηλεκτρονικές σελίδες του e Κρήτη ο χρήστης του ίντερνετ (από τον υπολογιστή του, το κινητό του και το tablet του ) θα ενημερώνεται για όλα τα θέματα που τον ενδιαφέρουν : πολιτική, οικονομία, αθλητικά, πολιτιστικά, αυτοδιοίκηση, τουρισμός, ταξίδια, ψυχαγωγία, μόδα, τεχνολογία και άλλα θέματα θα είναι στη διάθεσή του .

Τέλος,από το e Κρήτη μπορείτε να ακούτε live τους δύο σταθμούς μας, τον ενημερωτικό ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ και τον μουσικό ΚΝΩΣΟΣ FM ενώ σε λίγες μέρες για τους ομογενείς του εξωτερικού και τους κρητικούς που ζουν εκτός Κρήτης, θα λειτουργήσει και ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός μας Κρητική Φωνή με επιλεγμένα κρητικά τραγούδια .

     Βασίλης Σκουταράς 

 Γενικός Διευθυντής

http://www.ekriti.gr/