Η “Γαία” βάζει την τέχνη στο κατάστημά της…

Αφίσα-έκθεσης-620x300Για τη γαία, τον Συνεταιρισμό Παραγωγών και Καταναλωτών Οικολογικών Προϊόντων, δεν είναι εντελώς καινούργιο αυτό το εγχείρημα.

Χρόνια τώρα ο συνεταιρισμός λειτουργεί ως φορέας πολιτισμού διαδίδοντας τη βιολογική γεωργία σε όλο και πλατύτερα στρώματα του πληθυσμού και προτείνοντας ένα βιώσιμο τρόπο ζωής. Χρόνια τώρα, επιμορφώνει τα παιδιά με ομιλίες και δράσεις στα σχολεία και στις κατασκηνώσεις και ευαισθητοποιεί το πλατύ κοινό με εκδηλώσεις και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Από τις 11 έως τις 31 Δεκεμβρίου, το κατάστημα της γαία 2 θα φιλοξενήσει τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του Νίκου Καμπιανάκη, ο οποίος στα «Πορτρέτα της Φύσης» μας δείχνει με απόλυτη ακρίβεια τους αφανείς πρωταγωνιστές της Φύσης σε όλο τους το μεγαλείο. Εγκαίνια: Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, 17.30, στο κατάστημα της γαία 2, στον Κουμπέ, δίπλα στο ζαχαροπλαστείο Σπιτικό, στην πάροδο Λεωφ. Καραμανλή 86.

(Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνει ψηφοφορία για την καλύτερη φωτογραφία και με κλήρωση, ο νικητής θα κερδίσει ένα καλάθι με ψώνια αξίας 50 ευρώ).

agonaskritis.gr