Πρωτοπόρος η Κρήτη στα τουριστικά βίντεο

crete_HT_Page_1-copyΤο δρόμο και τον τρόπο που θα πρέπει να προβάλλεται τουριστικά μέσα από ένα ολιγόλεπτο βίντεο ένας προορισμός δείχνει η Κρήτη.

Πρόκειται για προσπάθεια που έχει επιφέρει διακρίσεις τόσο στην Περιφέρεια Κρήτης όσο και πρόσφατα στο δήμο Χανίων που διακρίθηκε με τρία βραβεία για το βίντεο που υποστηρίζει την εκστρατεία τουριστικής προώθησης του προορισμού στο Φεστιβάλ «Art and Tur» της Πορτογαλίας. Το βίντεο του Δήμου έλαβε βραβείο καλύτερου σεναρίου και βραβείο City of Barcelos ενώ κατέλαβε και τη δεύτερη θέση στην ενότητα Memorable Experiences.

Υπογραμμίζεται ότι είχε προηγηθεί η βράβευση της Περιφέρειας Κρήτης στο διαγωνισμό «Ελληνικά Βραβεία Διαδικτύου», λαμβάνοντας το πρώτο βραβείο πανελλαδικά για τη καλύτερη διαφημιστική καμπάνια (Ιncredible Crete). Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια είχε βραβευθεί και στον διαγωνισμό «Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης» πριν λίγους μήνες.

Αξίζει να τα δείτε!

Γνώστες της αγοράς θεωρούν ότι στα καλύτερα βίντεο για την προώθηση ελληνικών προορισμών καταγράφεται και αυτό που έχουν δημιουργήσει οι αρχές της Νάξου.

Το H &T συγκέντρωσε τα τέσσερα βίντεο, δύο της Περιφέρειας Κρήτης, ένα του Δήμου Χανίων και ένα της Νάξου τα οποία αξίζει να δείτε. Αναμφίβολα η κινητοποίηση και άλλων προορισμών προς αυτή τη κατεύθυνση θα αποτελέσει ισχυρό όπλο για την προβολή τους σε διεθνές επίπεδο.

Τα βίντεο για την Περιφέρειας Κρήτης

Crete : Incredible Hospitality

Crete : See for yourself

 

Το βίντεο για την πόλη των Χανιών

Chania: A Journey through the countryside

 

Το βίντεο για την Νάξο

Naxos : A World to Experience

 

hotelandtourismnews.gr