Λήστεψαν τις εισπράξεις από το φαράγγι της Σαμαριάς

Τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου -περίπου 10.000 ευρώ- έβαλαν στο στόχαστρο οι άγνωστοι δράστες που «χτύπησαν» αργά το βράδυ της Κυριακής στο Φαράγγι της Σαμαριάς.

Τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας κυνηγετικές καραμπίνες πλησίασαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα τον υπάλληλο του Φαραγγιού που βρισκόταν στο φυλάκιο εισόδου στο Ξυλόσκαλο, τον χτύπησαν στο κεφάλι με το κοντάκι της μιας καραμπίνας, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά.

Στη συνέχεια, του έδεσαν τα χέρια και του απέσπασαν το κινητό του τηλέφωνο, τους φορητούς ασυρμάτους, καθώς και τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, από το οποίο αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που προερχόταν από την πώληση εισιτηρίων εισόδου. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο φύλακας λίγο αργότερα επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση.

[ΣΚΑΪ]

ΣΧΟΛΙΟ

Εν τω μεταξύ όπως μάθαμε πριν λίγο καιρό απο ντόπιους, ο Φορέας διαχείρισης Σαμαριάς και Λευκών Ορέων απο τον επόμενο χρόνο θα διαθέτει τα έσοδα του αποκλειστικά στο Φαράγγι και στα Λευκά όρη και όχι σε κάποια ταμείο της κεντρικής διοίκησης, όπως γινόταν μέχρι τώρα