Διεθνής αναγνώριση για τα Κρητικά κρασιά – Δύο μετάλλια για το Κτήμα Λυραράκη!

68853Ο Διαγωνισμός Mundus Vini 2013 και οι επιτυχίες για τα Κρασιά Λυραράκη, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι η ποιότητα του Κρητικού οίνου είναι αδιαμφησβήτη, έχοντας τη δυνατότητα να αποτελέσει ένα από τα όπλα μας για να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά μας!

Όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια του 13ου Διεθνή Διαγωνισμού MUNDUS VINI Great International WineAwards 2013 που έγινε στη Γερμανία και ολοκληρώθηκε με επιτυχία τον περασμένο Αύγουστο το Κτήμα Λυραράκη, επιβεβαίωσε την υπεροχή του και επιβραβεύτηκε για την προσπάθεια που καταβάλλεται, ωστε τα προιόντα του να είναι κορυφαίας ποιότητας.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, 250 επαγγελματίες κριτικοί από 45 διαφορετικές χώρες δοκίμασαν τα συμμετέχοντα κρασιά απονέμοντας συνολικά 1142 χρυσά και 1601 αργυρά μετάλλια – μόνο ένα 40% των  κρασιών βραβεύθηκαν.

Το Κτήμα Λυραράκη  έλαβε 2 μετάλλια. Το “Λυραράκης Μαντηλάρι Ερυθρός” έλαβε Χρυσό Μετάλλιο ενώ ο “Μεγάλος Λόφος”  Αργυρό Μετάλλιο.

“Οι διακρίσεις αυτές υποστηρίζουν την προσπάθεια μας για αναβίωση και ανάδειξη τοπικών Κρητικών οίνων και τιμά ιδιαίτερα όλη την σκληρή δουλειά και το πάθος που επενδύουμε στην δημιουργία τους”, αναφέρουν σε δηλώσεις τους τα μέλη αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

Τα κρασιά που ξεχώρισαν και τα βραβεία τους:

mandilari_1

“Λυραράκης Μαντηλάρι Ερυθρός”

mandilari_2

“Μεγάλος Λόφος”

brabeio_2

brabeio_1

creteplus.gr