Μελέτη για γήπεδο Σούπερ Λιγκ στον Ταυρωνίτη(!)

gipedo tavrΤο πρώτο βήμα για ένα μεγαλόπνοο και φιλόδοξο έργο έγινε την Τρίτη με αφορμή την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κρήτης στα γραφεία της ΔΕΥΑΒΑ στο Δήμο Πλατανιά. Δείτε σε video τις σχετικές δηλώσεις από Αρναουτάκη και Μαλανδράκη.

Το πρώτο βήμα για ένα μεγαλόπνοο και φιλόδοξο έργο έγινε την Τρίτη με αφορμή την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κρήτης στα γραφεία της ΔΕΥΑΒΑ στο Δήμο Πλατανιά.

Ο κ.Αρναουτάκης δεσμεύτηκε απέναντι στον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη ώστε να χρηματοδοτηθεί μελέτη για την αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων του Ταυρωνίτη όπου μεγάλος στόχος των τοπικών φορέων είναι να δημιουργήσουν, μεταξύ άλλων γήπεδο επιπέδου Σούπερ Λιγκ για να φιλοξενεί την ομάδα του Πλατανιά!

Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι θα κάνει προσπάθειες ώστε την μελέτη να την αναλάβουν οι υπηρεσίες της ΓΓΑ, αλλά δεσμεύτηκε ότι εφόσον η παρέμβαση του στο Υπουργείο δεν έχει αποτέλεσμα τότε θα χρηματοδοτηθεί από πόρους της ίδιας της Περιφέρειας.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά τόνισε ότι στόχος του είναι η πλήρη αναβάθμιση των εγκαταστάσεων που να πληρούν τις προδιαγραφές επιπέδου Σούπερ Λιγκ.

Μετά την συνάντηση στην ΔΕΥΑΒΑ ο κ.Αρναουτάκης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πλατανιά, αλλά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς Στέλιο Βαρουξάκη επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ταυρωνίτη αλλά και το αθλητικό κέντρο του Πλατανιά στο Μάλεμε όπου έμεινε εντυπωσιασμένος μετά τις εργασίες ανακατασκευής που έγιναν εκεί από την ΠΑΕ που κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύγχρονο προπονητήριο.

 

athlitiko.gr