Χανιά | Οι ταξιτζήδες κάνουν τους “αστυνόμους” στα παράνομα βανάκια

aerodromio-xania-taxiΗ συναλλαγή των 200 ευρώ που έγινε μπροστά στα μάτια τους, κίνησε τις υποψίες των οδηγών ταξί στην πιάτσα του αερολιμένα Χανίων “Γιάννης Δασκαλογιάννης” σήμερα το πρωί.

Οι ταξιτζήδες αντιλήφθηκαν ότι οι οδηγοί δύο μίνι βαν εισέπρατταν το παραπάνω αντίτιμο από γκρουπ τουριστών, προφανώς για τη μεταφορά τους από κάποιο σημείο της Κρήτης, που όπως αποδείχθηκε ήταν το Ηράκλειο.

Τους πλησίασαν και ζήτησαν να μάθουν τι συνέβαινε.

Οι δύο οδηγοί τους είπαν ότι με τα βανάκια τους, παλιά μάλιστα οχήματα, έφεραν τους τουρίστες από το ξενοδοχείο τους στο Ηράκλειο προς το “Γιάννης Δασκαλογιάννης”.
Όπως μάλιστα καταγγέλθηκε από το Σωματείο των Ιδιοκτητών Ταξί στο Α.Τ. του αεροδρομίου, άνδρες του οποίου φροντίζουν να επιτηρούν διαρκώς το χώρο στάθμευσης μπροστά από τις αναχωρήσεις και τις αφίξεις, οι δύο οδηγοί ανέφεραν πως εργάζονται για το ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης, καθώς τα οχήματά τους ήταν μισθωμένα για σχολικές μεταφορές!

Το ερώτημα όμως, πως από τις σχολικές μεταφορές έφτασαν να εκτελούν παράνομο μεταφορικό έργο στο αεροδρόμιο Χανίων, προερχόμενοι μάλιστα από το Ηράκλειο θα απαντηθεί πλέον ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου για τα περαιτέρω.

Το φαινόμενο του παράνομου μεταφορικού έργου έχουν κατ’ επανάληψη καταγγείλει οι οδηγοί ταξί που σταθμεύουν στο αεροδρόμιο, αλλά και οι οδηγοί του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης, όμως φαίνεται πως κάποιοι δε βάζουν μυαλό, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την Κρήτη και τη χώρα μας στο εξωτερικό.

neatv