Άραβας κροίσος αγόρασε 100 στρέμματα γης στην Κρήτη !

4a08cfa330f466ab28e175ee3c1aecc0_LΜέλος της βασιλικής οικογενείας του Κατάρ προχώρησε στην αγορά 100 στρεμμάτων στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου.

Ο Αραβας κροίσος, ο οποίος επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα για διακοπές, σε συνομιλίες που είχε με τοπικούς επιχειρηματίες, ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί για τις δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη συνδυαστικών επενδύσεων, που θα περιλαμβάνουν από γκολφ έως και κυνηγετικό τουρισμό σε ορεινές περιοχές του Ρεθύμνου.

Αν και δεν άνοιξε τα χαρτιά του για να διευκρινίσει αν θα προχωρήσει σε τουριστική εκμετάλλευση της εν λόγω έκτασης, κάτι τέτοιο θεωρείται πιθανό, λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον που έδειξε για τον τουρισμό στην περιοχή. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε άλλες επενδύσεις στον ίδιο νομό. Στην εξαγορά έκτασης περίπου 100 στρεμμάτων προχώρησε πριν από λίγες ημέρες στο Ρέθυμνο μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, που επισκέφθηκε τον δημοφιλή ελληνικό προορισμό δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini, ο Αραβας κροίσος προχώρησε στην ενέργεια, χωρίς να ανοίξει τα χαρτιά του, προκειμένου να διευκρινίσει αν θα προχωρήσει σε τουριστική εκμετάλλευση της εν λόγω έκτασης που βρίσκεται στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου. Κάτι τέτοιο βέβαια θεωρείται πιθανό, λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον που έδειξε για τον τουρισμό στην περιοχή. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε άλλες επενδύσεις στον ίδιο νομό.

prismanews.gr