Παγκρήτιο κύπελλο drift την Κυριακή στο Αρκαλοχώρι

afisa_drift_arkaloxori

Το 2ο αγώνα drift για το Παγκρήτιο Κύπελλο του 2013 φιλοξενεί αυτήν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 4:00 μ.μ. το εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί με τα οχήματά τους πρόκειται να γεμίσουν το χώρο του εκθεσιακού κέντρου για ένα δυνατό αγώνα, που συνδιοργανώνεται από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας και το σωματείο «Φίλοι Μηχανοκίνητων Αθλοπαιδειών» (ΦΙ.ΜΑ.).
Οι επιδείξεις αναμένεται να ανεβάσουν στα ύψη την αδρεναλίνη, όχι μόνο των οδηγών αλλά και των θεατών, αφού όλη η αφρόκρεμα του Κρητικού drift έχει δώσει εκεί το ραντεβού της, αναμετρώντας δυνάμεις μια ανάσα πριν το Πανευρωπαϊκό Drift. Μάλιστα, στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου Αρκαλοχωρίου θα στηθούν ειδικές κερκίδες για τους θεατές. Τα ελεύθερα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν στις 12:00μ.μ., ενώ τα βαθμολογημένα στις 4:00μ.μ. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι μάχες, που μπορεί να γίνουν και βραδινές.
Οι διοργανωτές, ΦΙ.ΜΑ. και Δήμος Μινώα Πεδιάδας, απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλους την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου να θαυμάσουν τους καλύτερους Κρητικούς οδηγούς που θα μάχονται για μια θέση στο βάθρο.