Τουρνουά Σκάκι στον Αποκόρωνα

skaki apok

Νέα εποχή στο σκακιστικό γίγνεσθαι του Αποκόρωνα αποτελεί το Ανοικτό Σκακιστικό Τουρνουά «Αποκόρωνας 2013» που ανοίγει την αυλαία του αύριο Τετάρτη στις 2.30μμ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμένων.

Η περιοχή του Αποκόρωνα έχει σκακιστική παράδοση, αλλά και παρόν, αφού είναι γνωστό πως σήμερα, ομάδες σκακιστών της περιοχής έχουν δημιουργήσει πολλά καφενεία-στέκια όπου συναντώνται τακτικά και επιδίδονται σε φιλικούς αγώνες μεταξύ τους.

Οι εκλεκτές συμμετοχές που έχει εξασφαλίσει το τουρνουά (όπως ο πρ. πρωταθλητής Ελλάδας Νίκος Σκαλκώτας, οι διεθνείς μαιτρ Παναγιώτης Φρεντζάς και Ηλίας Κουρκουνάκης, οι μαιτρ Σπύρος Ιλαντζής, Γιώργος Φέστας, Μιχάλης Χατζηδάκης, Δημήτρης Γκόγκας και άλλοι), οι καλές συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων, αλλά κυρίως, η διαρκής προσπάθεια των διοργανωτών να βελτιώνουν ότι υπολείπεται από το άριστο δημιουργούν ένα κλίμα – πρότυπο. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, ο Δήμος Αποκόρωνα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμένων υπερέβαλαν εαυτούς για το τελικό αποτέλεσμα, που ουσιαστικά αποτελεί αφετηρία για το μέλλον!

fb-ΑΠΟΚΟΡΩΝΙΩΤΕΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΙΩΤΙΣΕΣ