Άδωνις: Θα παραιτηθώ εάν γίνει έστω και μία απόλυση

68c305935e375399fcc8aae5771614fc_LΑν γίνει έστω και μία απόλυση στον χώρο της Υγείας θα παραιτηθώ δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Νέα 6 έως 7 αστικού τύπου κέντρα υγείας αναμένεται να λειτουργήσουν μέσα στο 2013 στην Αττική για να αντιμετωπίσουν απλά περιστατικά, δηλώνοντας ότι το νοσοκομείο είναι χώρος που πρέπει να αποφεύγουμε γιατί είναι εστία μικροβίων και πως θα πρέπει να πηγαίνει κανείς όταν δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Ο υπουργός καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδος, Δημήτρη Βαρνάβα, υποστηρίζοντας πως ο κ. Βαρνάβας κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει στο χώρο της Υγείας.

Ο κ.Βαρνάβας δεν είναι ένα πολιτικά ουδέτερο πρόσωπο, είναι ανώτατο συνδικαλιστικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αντιπολιτευτικά άγχη θεωρεί ο υπουργός τις όποιες κινητοποιήσεις καθώς πιστεύει πως όλοι πλέον γνωρίζουν τι γίνεται στην Υγεία και ποια είναι εκείνα που πρέπει να αλλάξουν. Παράλληλα, τόνισε πως οι λογικές των συνδικαλιστών και του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία, έφτασαν τον τομέα σε αυτό το σημείο.

Ο υπουργός παραδέχθηκε πως δεν διεκδικεί το αλάθητο, λέγοντας πως τα σχέδια που πραγματοποιούνται τώρα είναι προϊόν σκέψεων χρόνων που ποτέ δεν τέθηκαν σε εφαρμογή.

prismanews.gr