Δεν παίρνει πίσω λέξη απ’ όσα είπε για τον Σόιμπλε ο Α. Ρέμος

310713184506_6674Μπορεί ο Α. Ρέμος να υποστήριζε ότι η Bild δεν έχει σκοπό να δημοσιεύσει τη συνέντευξή του για τις επίμαχες δηλώσεις του εναντίον του Σόιμπλε, όμως τελικά σήμερα η εφημερίδα του διέψευσε.

Είναι Κυριακή απόγευμα και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Bild  Πάουλ Ροντσχάιμερ συναντά τον Αντώνη Ρέμο στο εστιατόριο «Nammos», όπου λίγες μέρες νωρίτερα από σκηνής είχε δηλώσει για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών: «Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο άνθρωπος. Θαύμα παιδιά! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο πο*στης!

Ελα πάμε».remos1.jpeg

Φυσικά οι δηλώσεις του αυτές είναι και η αφορμή για τη συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα, όμως ο τραγουδιστής δείχνει να μην θέλει να πάρει τίποτα πίσω.

«Είναι μια κριτική για την πολιτική της Γερμανίας σχετικά με την κρίση, όχι κριτική στον άνθρωπο Σόιμπλε», επαναλαμβάνει ο τραγουδιστής, όμως ο δημοσιογράφος επιμένει να υπογραμμίζει το γεγονός ότι την ώρα που οι Έλληνες πεινάνε, κάποιοι σπαταλούν εκατομμύρια στη Μύκονο.

«Απόγευμα Κυριακής στο τρέντι εστιατόριο Nammos δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα. Εδώ το ακριβότερο μπουκάλι σαμπάνια κοστίζει 120000 ευρώ για να παρακολουθήσεις τον Αντώνη Ρέμο. Καθισμένοι στα τραπέζια του εστιατορίου πλούσιοι Έλληνες απολαμβάνουν τις διακοπές τους», αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας.

Ο Αντώνης Ρέμος παρ’ όλ’ αυτά βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

remos2.jpeg

«Η Μύκονος δεν είναι η Ελλάδα. Εδώ πολλοί έχουν χρήματα. Είναι σαν το Μονακό. Πολλοί φίλοι μου έχουν πολλά προβλήματα και υποφέρουν. Η Γερμανία μας πούλησε χρήμα πολύ ακριβά», λέει, αλλά η προσοχή του Γερμανού δημοσιογράφου είναι άλλου στραμμένη.

«Ένας δισεκατομμυριούχος από την Κρήτη πλησιάζει τον Ρέμο και τον αγκαλιάζει θερμά. Την ώρα που πολλοί Έλληνες λιμοκτονούν αυτοί οι πλούσιοι Έλληνες εξακολουθούν να μην πληρώνουν φόρους» υποστηρίζει στο άρθρο του, σκιαγραφώντας μία πλευρά της πραγματικότητας.​

star.gr