kydonΗ Τηλεόραση Κύδων (Kydon.gr) σε συνεργασία με το myKriti.gr σας παρουσιάζει μια ακόμα φρέσκια εκπομπή στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.


Με καλοκαιρινή διάθεση ταξιδεύουμε, μαθαίνουμε από τις αφηγήσεις των ντόπιων, δοκιμάζουμε γεύσεις, μαγευόμαστε με τις εικόνες που προσφέρει η Κρητική ύπαιθρος & απολαμβάνουμε τις μαγικές παραλίες που αγκαλιάζουν απ’ άκρη σ άκρη την Κρήτη.
Αυτή είναι H ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ!

Σαν βγαλμένη από ζωγραφιά αποτυπώνεται στον τηλεοπτικό φακό της Γλύκας Στόιου στην παρουσίαση και αρχισυνταξία, του Χρήστου Απέργη στο μοντάζ και του Μιχάλη Βιτωράκη στην σκηνοθεσία & διεύθυνση φωτογραφίας.

Η Τηλεόραση Κύδων για ένα ακόμα καλοκαίρι συνεχίζει τόσο με εσωτερικές όσο και εξωτερικές εκπομπές να σας ταξιδεύει και να σας μεταφέρει την καλοκαιρινή διάθεση που υπάρχει διάσπαρτη σε ολόκληρο το νησί. Η αγκαλιά της Κρήτης χωράει κάθε επισκέπτη ξένο και ντόπιο να τον μαγέψει με τα αρώματα και τον ιδιαίτερο χαρακρήρα κάθε περιοχής.

Σας περιμένουμε κάθε Δευτέρα στις 22.00 και κάθε Τετάρτη στις 20.10 (σε επανάληψη) να ταξιδέψετε μαζύ μας μέσα από την εκπομπή «Η ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ»