Κρήτη: Αποδοκιμασίες και ”θερμή” υποδοχή στον Ευ. Βενιζέλο

krhth5_12-7-2013Στη Κρήτη βρίσκεται από την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ωστόσο κατά την άφιξη του στη πόλη του Ηρακλείου έπεσε πάνω στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών.

Ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε με τοπικούς φορείς του Ηρακλείου, ενώ κατά τη διάρκεια της άφιξης του στο ξενοδοχείο, ομάδα εκπαιδευτικών διαδήλωνε ενάντια στις απολύσεις στο Δημόσιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Τα μέτρα προστασίας κατά την άφιξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν δρακόντεια, καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέκλεισαν τους δρόμους, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα απρόοπτο κατά τη διάρκεια της άφιξης του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εισήλθε στο ξενοδοχείο Galaxy όπου και θα διαμείνει για να προβεί σε ομιλία. Τα μηνύματα του Ευάγγελου Βενιζέλου από το Ηράκλειο ήταν πολλά και διάφορα αλλά αυτό το οποίο τονίστηκε ήταν, ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα καθώς αυτά που έχουν παρθεί μέχρι τώρα είναι ήδη αρκετά.

krht32 12-7-2013

Μην κάνετε τα ίδια λάθη

Στην εισήγηση του ο νέος πρόεδρος της ο νέος γραμματέας της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρος Αντωνόπουλος κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αποφύγουν τα λάθη του παρελθόντος, δηλώνοντας αμέριστα την συμπαράσταση του και σε προσωπικό αλλά και σε κομματικό επίπεδο.

Όσον αφορά στη δημοτική αστυνομία, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι μετά από μία αξιολόγηση που θα γίνει, θα ενταχθεί ως Διοικητική Αστυνομία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

krhth1 12-7-2013

Αναφερόμενος στη Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάλεσε τους εργαζόμενους της πρώην ΕΡΤ να εισέλθουν στο νέο και μεταβατικό σχήμα, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλότερα η μετάβαση στο οριστικό σχήμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει στο νησί μέχρι αύριο, ενώ στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και τοπικά στελέχη του κόμματος.

krhth1a 12-7-2013

Υποδοχή στο Αρκαλοχώρι

Με καθυστέρηση μίας και παραπάνω ώρας έφτασε στο Αρκαλοχώρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και στο κοινωνικό ιατρείο όπου και μίλησε. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στο άκουσμα της άφιξης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Αρκαλοχώρι, οι προετοιμασίες για την υποδοχή του έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, καθώς υπήρχαν πληροφορίες που έλεγαν ότι οι κάτοικοι των Δήμων Βιάννου και Μινώα Πεδιάδας θα εκφράσουν την οργή αλλά και την αγανάκτηση τους προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κουνόντας μαύρες σημαίες.

krhth2 12-7-2013

Το Αρκαλοχώρι γέμισε ασφυκτικά από πολίτες που θέλησαν να ακούσουν αλλά και να βεβαιώσουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, πως οι αντοχές τους για άλλα μέτρα έχουν εξαντληθεί, γι’αυτό τα μέτρα προστασίας εξακολούθησαν να είναι δρακόντεια όπως έγινε και κατά τη διάρκεια της άφιξης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο και το ξενοδοχείο στο οποίο μίλησε. Οι αστυνομικές δυνάμεις αυξήθηκαν και οι κάτοικοι των γύρω χωριών, του Δήμου Βιάννου και του Δημου Μινώα Πεδιάδας παρατάχθηκαν κρατώντας πανό με συνθήματα όπως Δικιά τους η κρίση, ξεσηκωμός η λύση.

krhth4 12-7-2013

Πέταξαν μπουκάλι

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε αρχίσει την ομιλία του, άγνωστος πέταξε μπουκάλι με νερό στον Ευάγγελο Βενιζέλο με την αστυνομία να μην αποκλείεται να προχωρήσει σε προσαγωγή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο Αρκαλοχώρι το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο με τους πολίτες να αποδοκιμάζουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τις αστυνομικές δυνάμεις να είναι επί ποδός.

prismanews