Το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου ανοίγει ο δρόμος της σήραγγας Τοπολίων

topoliaΓια τρεις μήνες θα διακοπούν τα έργααντιστήριξης των πρανών που εκτελούνται στην περιοχή της σήραγγας (φαράγγι) Τοπολίων.

Κι αυτό έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες που κινούνται από και προς την περιοχή του Ιναχωρίου και κυρίως προς Χρυσοσκαλίτισσα και Λαφονήσι. Ο δρόμος, που ήταν κλειστός από τις 4 Φεβρουαρίου (από τα Τοπόλια μέχρι τους Μύλους), θα ανοίξει το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου και θα παραμείνει ανοικτός μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, ίσως και για κάποιες μέρες του Οκτωβρίου (αυτό θα εξαρτηθεί από την τουριστική κίνηση του μήνα αυτού). Εκτός του ότι θα εξυπηρετηθούν σημαντικά οι χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής, που σήμερα ταλαιπωρούνται χρησιμοποιώντας κυρίως τον δρόμο Τσουρουνιανών – Μηλιάς, το άνοιγμα του δρόμου κατά την καλοκαιρινή περίοδο θα δώσει βαθιά οικονομική ανάσα στους επαγγελματίες της περιοχής του Ιναχωρίου που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Ωστόσο, αυτό που προέχει είναι να εξασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των οχημάτων από την περιοχή της σήραγγας, γι αυτό και τις τελευταίες μέρες γίνονται οι απαιτούμενες εργασίες έτσι ώστε στο τέλος του μήνα να μπορεί να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία αφού προηγουμένως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.