Οι “Αξέγνιοι Περάτες” στο Θέατρο των αγρών, στο Κυπαρίσσι, στο Ηράκλειο

Με την ωριμότητα που αρμόζει σ ένα συγκρότημα που οι εμφανίσεις τους γίνονται ολοένα και περισσότερο αντικείμενο συζήτησης, οι “Αξέγνιοι Περάτες”, μετα από 13 χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της Κρήτης, φέρνουν τον παραδοσιακό τους άνεμο το Σάββατο 7 Αυγούστου στο Θέατρο των Αγρών.


Οι “Αξέγνιοι Περάτες” έχοντας μαζί τους την εμπειρία των επιτυχημένων χειμερινών τους εμφανίσεων έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που θα παντρέψει την κρητική μουσική με το έντεχνο τραγούδι.
Δύο είδη που το κρητικό σχήμα γνωρίζει και υπηρετεί με το σεβασμό και με την ωριμότητα έμπειρων μουσικών οι οποίοι ξέρουν να προσθέτουν, από το ταλέντο τους, νέα στοιχεία στα μουσικά τους ταξίδια τους και στις συναυλίες τους.
Συνθέτες και στιχουργοί οι “Αξέγνιοι Περάτες”, που σχηματίστηκαν τον Αύγουστο του 1997, έχουν ετοιμάσει για τη συναυλία τους στο Θέατρο των Αγρών ένα μουσικό ταξίδι στα δικά τους τραγούδια αλλά και στην κρητική και στην έντεχνη μουσική.
Στα 13 χρόνια δημιουργίας, οι “Αξέγνιοι Περάτες” έχουν ερμηνεύσει τραγούδια πολλών μουσικών και δημιουργών της έντεχνης παραδοσιακής μουσικής, όχι μόνο της κρητικής, αλλά και αυτής από την υπόλοιπη Ελλάδα, μέσα από πολλές συναυλίες και εμφανίσεις που πραγματοποίησαν σε όλη την Κρήτη αλλά και εκτός αυτής.
Άλλη μια συναυλία από το Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι το Σάββατο 7 Αυγούστου που όπως και οι προηγούμενες θα αποτελέσει άλλο ένα πολιτιστικό γεγονός μέσα στο καλοκαίρι.

Φυσικά και για αυτή τη συναυλία η είσοδος για όσους ανηφορίσουν μέχρι στο Κυπαρίσσι θα είναι 5 ευρώ.