“Έφυγε” στα 104 ο γηραιότερος Έλληνας χρήστης του Facebook

panoutsopoulosO θρυλικός παππούς του Facebook, ο υπεραιωνόβιος Λεωνίδας Πανουτσόπουλος έφυγε ανήμερα Μεγάλη Πέμπτη για το μεγάλο ταξίδι, στα 104 του, αφήνοντας πίσω μια μεγάλη οικογένεια με παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και τρισέγγονα καθώς και χιλιάδες φίλους στο Facebook που θαύμαζαν την εξοικείωσή του με τις νέες τεχνολογίες.

O θρυλικός παππούς του Facebook, ο υπεραιωνόβιος Λεωνίδας Πανουτσόπουλος έφυγε ανήμερα Μεγάλη Πέμπτη για το μεγάλο ταξίδι, στα 104 του, αφήνοντας πίσω μια μεγάλη οικογένεια με παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και τρισέγγονα καθώς και χιλιάδες φίλους στο Facebook που θαύμαζαν την εξοικείωσή του με τις νέες τεχνολογίες.

Ο κυρ Λεωνίδας, απόμαχος τσαγκάρης, ήταν σίγουρα ο γηραιότερος Έλληνας χρήστης στο Facebook, ενώ μέχρι και πολύ πρόσφατα, καθώς πλέον δεν ήταν σε θέση να χειρίζεται ο ίδιος την σελίδα του, ζητούσε να ενημερώνεται για τα μηνύματα και τις αφιερώσεις των φίλων του.

Η οικογένειά του ενημέρωσε ότι η σελίδα του θα παραμείνει ενεργός: «για να θυμόμαστε όλους εσάς που τον λατρέψατε. Οι ευχές και η αγάπη όλων σας θα μείνουν βαθιά χαραγμένες μέσα στις καρδιές μας. Να έχετε όλοι την ευχή του και να πάρετε τα χρόνια του, όπως συνήθως έλεγε και ο ίδιος. Να είστε σίγουροι ότι η χαρά που του δώσατε με την αγάπη σας, θα τον συντροφεύει σε αυτό το μακρινό του ταξίδι. Σας ευχαριστούμε για όλα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σελίδα του εκλιπόντος γέροντα.

skai.gr